Regionalni lider farmaceutske kompanije Roche posjetio je Crnu Goru

Roche Crna Gora je imao izuzetnu priliku da ugosti zvaničnika kompanije Roche, regionalnog lidera za Centralnu i Istočnu Evropu, Tursku, Rusiju i Indijski potkontinent (CEETRIS) gdina Adriano Treve.

11415 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Roche
Foto: Roche

Cilj posjete čelnika jedne od najznačajnijih svjetskih farmaceutskih i biotehnoloških kompanija je isticanje snažnog partnerstva i podrške inicijativama pokrenutim u Crnoj Gori kao i posvećenosti i prisutnosti kompanije Roche na duže staze.

Više od 125 godina kompanija Roche je pionir u razvijanju najsavremenijih inovativnih terapija iz oblasti onkologije, neurologije, hematologije i rijetkih bolesti, a uskoro donosi novine i iz oblasti oftalmologije. Vođeni brigom o potrebama pacijenata i željom da unaprijede kvalitet njihovog života tokom liječenja, razvojem novih terapija mijenja se paradigma liječenja u oblastima koje Roche pokriva.

Svojim prisustvom na crnogorskom tržištu, Roche se trudi da kroz agilan pristup rada crnogorskog tima podijeli iskustva moderne prakse najeminentnijih medicinskih univerziteta i zdravstvenih ustanova svijeta, kao i da podrži edukaciju zdravstvenih radnika u implementaciji najnovijih naučnih saznanja iz struke, kao i podršku u digitalnoj transformaciji.

"Kontinuiranim ulaganjem u naučna istraživanja neprestano težimo inovacijama kako bi obezbijedili najbolje ishode liječenja za pacijente i omogućili im kvalitetno vrijeme sa njihovim porodicama. Trudimo se da ostanemo najpouzdaniji partner zdravstvenom sistemu Crne Gore." izjavio je gdin Treve.

O kompaniji Roche

Osnovana 1896. godine u Bazelu, u Švajcarskoj, Roche je izrastao u najveću biotehnološku kompaniju na svijetu i globalnog lidera u in-vitro dijagnostici. Kompanija teži naučnoj izvrsnosti kako bi otkrivala i razvijala ljekove i dijagnostičke metode radi unapređenja liječenja i ishoda liječenja ljudi širom svijeta. Mi smo pioniri personalizovane medicine i želimo da dodatno transformišemo način pružanja zdravstvene zaštite kako bi postala još efikasnija. Da bismo pružili najbolju njegu svakoj osobi, kreiramo veliki broj partnerstava i u farmaciji i u dijagnostici i ukrštamo ih sa saznanjima iz kliničke prakse.

Prepoznajući našu težnju da dugoročno razmišljamo u svemu što radimo Roche je proglašen za jednu od najodrživijih kompanija u farmaceutskoj industriji od strane Dow Jones Sustainability Index trinaestu godinu zaredom. Ovo priznanje takođe odražava naše napore da poboljšamo pristup zdravstvenoj zaštiti zajedno sa lokalnim partnerima u svakoj zemlji u kojoj radimo.

Genentech, u Sjedinjenim Američkim Državama, je u potpunom vlasništvu član Roche Grupe. Roche je većinski akcionar u farmaceutskoj kompaniji Chugai iz Japana.

Za više informacija posetite www.roche.com