Zahvaljujući uspostavljenoj saradnji, uskoro brojni vrijedni benefiti za korisnike Evropske omladinske kartice

Mercator-CG, Super Kartica i EYCA

12562 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA I EYCA
Foto: IDEA I EYCA

Predstavnici kompanije Mercator-CG, Super Kartice i projektni tim NVO Centar za omladinsku edukaciju potpisali su danas Ugovor o partnerstvu. Cilj ove poslovne saradnje je omogućiti korisnicima Evropske omladinske kartice (EYCA) cijeli niz pogodnosti i dodatnih popusta za kupovinu u svim IDEA i Franca prodavnicama širom Crne Gore. Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična i besplatna benefit kartica podržana od strane Ministarstva sporta i mladih, koja u Crnoj Gori omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 250 popusta u zemlji i preko 30 hiljada popusta u čitavoj Evropi, a od februara naredne godine popusti će biti mogući i u svim IDEA i Franca prodavnicama širom Crne Gore.

Kompanija Mercator-CG stavlja veliki fokus na društveno-odgovorno djelovanje te često sprovodi različite aktivnosti s namjerom pružanja podrške različitim segmentima društva s posebnim akcentom na djecu i mlade. U tom smislu, povezani istim ciljem, Mercator-CG i EYCA će obezbijediti niz značajnih benefita, dok će Super Kartica pružiti tehničku podršku neophodnu za realizaciju ovog projekta.

Idea, EYca
foto: IDEA I EYCA

Prema riječima Jelene Doderović, izvršne direktorice Super Kartice i direktorice marketinga u IDEA-i, u ovim kompanijama su uvijek otvoreni za ovakve i slične inicijative: „Važno nam je da učenicima, studentima i mladim ljudima omogućimo što kvalitetniji životni standard, ali i da damo svoj doprinos njihovom ukupnom statusu u društvu. U tom smislu, korak koji smo danas napravili čini nas izuzetno ponosnim jer ćemo zahvaljujući uspostavljenoj saradnji, biti u prilici da korisnicima EYCA kartice omogućimo značajne benefite. Uvjerena sam da je ovo samo početak brojnih aktivnosti koje ćemo realizovati u partnerstvu sa EYCA timom, a koje su usmjerene na ovaj segment populacije i njihov položaj u društvu“, kazala je Doderović.

Idea, EYca
foto: IDEA I EYCA

U ime implementatora projekta, svoje impresije je podijelio i osnivač NVO Centar za omladinsku edukaciju, Jugoslav Radović.

Zadovoljstvo nam je što ćemo korisnicima EYCA kartice omogućiti set potpuno novih benefita koji će im na dugi rok pomoći da naprave različite uštede. Program Evropske omladinske kartice (EYCA) je međunarodna društveno-odgovorna inicijativa koja je do sada okupila više od 55.000 mladih u Crnoj Gori i više od 8 miliona mladih širom 37 zemalja u Evropi. Uvjereni smo da saradnje poput ove još više mogu motivisati i druge aktere iz biznis zajednice da mlade prepoznaju kao važan resurs, ali i populaciju kojoj je neophodno pružiti konkretnu podršku i povoljnosti. Radujemo se budućim aktivnostima sa kompanijama Mercator-CG i Super Kartica i zahvaljujemo im se na pruženom povjerenju“, poručio je Radović.

Mercator-CG, Super Kartica i Evropska omladinska kartica (EYCA) će o svim ukupnim popustima i pogodnostima blagovremeno obavijestiti svoje korisnike i ukupnu javnost kroz različite komunikacione kanale.