Kolašin: Više naselja u četvrtak bez vode; Peković: Nijesu u pitanju restrikcije

"Apelujemo na sve potrošače da smanje potrošnju i na taj način doprinesu stabilnosti sistema.Molimo potrošače za strpljenje i razumijevanje i izvinjavamo se zbog neprijatnosti prouzrokovanih prekidom vodosnabdijevanja", saopštio je Miloš Peković, izvršni direktor preduzeća Vodovod i knalizacija

4845 pregleda 21 reakcija 0 komentar(a)
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović

Potrošači koji se snabdijevaju sa kolašinskog, takozvanog, novog vodovoda, odnosno, potrošači u naseljima Babljak, Drijenak, Rogobore, Bakovići, Plana, naselje Lug - Pažanj, manji dio grada, manji dio Smailagića Polja, naselje preko Svinjače, dio naselja Breza, Radigojno i Prljavi brijeg, biće u četvrtak bez vode od devet do 15 sati.

Potrošači koji se snabdijevaju vodom direktno iz rezervoara, to jest najveći dio grada, te naselje Gornji Pažanj i manji dio naselja Polje, ostaće bez vode u od 11 do 15 sati.

Kako je kazao izvršni direktor preduzeća Vodovod i knalizacija Miloš Peković, u tom periodu izvodiće se radovi na prespajanju glavnog dovodnog cjevovoda za zonu rezervoara u ulici Miivoja Bulatovića.

Tačnije, isklkjučuje se cjevovod od azbestnocementnih cijevi na dijelu njegove trase između ulica Boška Rašovića i Milivoja Bulatovića, a novi cjevovod se stavlja u funkciju.

"Još jednom napominjemo da nijesu u pitanju nikakve restrikcije u isporuci vode, već da će do prekida vodosnabdijevanja doći, isključivo, zbog izvođenja pomenutih radova. Apelujemo na sve potrošače da smanje potrošnju i na taj način doprinesu stabilnosti sistema.Molimo potrošače za strpljenje i razumijevanje i izvinjavamo se zbog neprijatnosti prouzrokovanih prekidom vodosnabdijevanja", saopštio je Peković.

On napominje da će se radovi odložiti za naredni dan, u slučaju lošeg vremena ili drugih nepredviđenih okolnosti.

Bonus video: