Camović Veličković: Razriješiti Drljevića sa mjesta predsjednika Savjeta RTCG

"Na ovaj način vas obavještavam da zbog usvajanja zapisnika sa 31. sjednice Savjeta, a koji je usvojen 11. oktobra tokom 32. sjednice, izuzimam mišljenje u potpunosti i to zato što nisu uvažene dopune koje sam blagovremeno dostavila, a bez kojih se ne može steći pravilan uvid u tok sjednice i moja izlaganja tokom svih tačaka dnevnog reda"

13098 pregleda 8 komentar(a)
Camović Velićković, Foto: Luka Zeković
Camović Velićković, Foto: Luka Zeković

Potpredsjednica Savjeta Radio televizije Crne Gore (RTCG) Marijana Camović Veličković uputila je Zahtjev za razrješenje predsjednika Savjeta RTCG Veselina Drljevića.

"Imajući u vidu dešavanja na sjednici Savjeta održanoj 11. oktobra 2023. godine sa početkom u 17 časova preko Zoom platforme i postupanje predsjednika Savjeta RTCG Veselina Drljevića na ovaj način podnosim inicijativu za njegovo razrješenje sa te funkcije i tražim da se ona stavi na dnevni red prve naredne sjednice Savjeta i to kao posebna tačka", istakla je Camović Veličković u Zahtjevu Savjetu RTCG.

Ona je dostavila i Obrazloženje.

"Na ovaj način vas obavještavam da zbog usvajanja zapisnika sa 31. sjednice Savjeta, a koji je usvojen 11. oktobra tokom 32. sjednice, izuzimam mišljenje u potpunosti i to zato što nisu uvažene dopune koje sam blagovremeno dostavila, a bez kojih se ne može steći pravilan uvid u tok sjednice i moja izlaganja tokom svih tačaka dnevnog reda", poručila je Camović Veličković.

Bonus video: