Inkluzivnim pristupom do unapređenja položaja zaposlenih u resoru prosvjete

Ministarka Anđela Jakšić Stojanović se sastala sa predsjednicom Sindikata Ministarstva prosvjete Vesnom Gajević, članom Izvršnog odbora Mladenom Bigovićem i predsjednikom Granskog sindikata uprave i pravosuđa Nenadom Rakočevićem

4023 pregleda 1 komentar(a)
Foto: MPNI
Foto: MPNI

Inkluzivnim pristupom i zajedničkim snagama jedino je moguće raditi na unapređenju položaja zaposlenih u resoru prosvjete.

To je poručeno na sastanku ministarke prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović, predsjednice Sindikata Ministarstva prosvjete Vesne Gajević, člana Izvršnog odbora Mladena Bigovića i predsjednika Granskog sindikata uprave i pravosuđa Nenada Rakočevića.

Kako je saopšteno iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, predstavnici Sindikata su Jakšić Stojanović poželjeli uspjeh na čelu tog resora.

Predstavnici Sindikata su kazali da su zadovoljni odnosom Jakšić Stojanović prema pitanjima koja se tiču svih zaposlenih. „Sagovornici su se saglasili da je jedino inkluzivnim pristupom i zajedničkim snagama moguće raditi na unaprjeđenju položaja zaposlenih u ovom resoru“, kaže se u saopštenju.

Bonus video: