Poziv studentima UCG-a da se prijave za četvrti Sajam praksi i stipendija

Zainteresovani studenti prijave mogu slati do ponedjeljka, 4. decembra do 12 sati

1795 pregleda 0 komentar(a)
Foto: UCG.AC.ME
Foto: UCG.AC.ME

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore pozvala je studente završne godine osnovnih studija, kao i studente specijalističkih i master studija, da se prijave za četvrti Sajam praksi i stipendija, na kojem će, kako se navodi, imati priliku da upoznaju oko 60 prijavljenih poslodavaca iz različitih stručnih oblasti.

Zainteresovani studenti prijave mogu slati do ponedjeljka, 4. decembra do 12 sati.

"Na Sajmu, koji će biti organizovan 7. i 8. decembra, studenti će imati priliku da se, kroz direktne ili online intervjue, u trajanju od 15 do 20 minuta, prema unaprijed utvrđenom rasporedu, predstave poslodavcima i upoznaju sa njihovom ponudom i putem Sajma steknu praktično iskustvo ili ostvare pravo na stipendiju", navodi se u saopštenju.

Studenti se prijavljuju slanjem popunjenog prijavnog formulara na imejl adresu razvojkarijere@ucg.ac.me.

Prijavni formular dostupan je na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore, u sekciji Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje. Studenti mogu prijavu donijeti i lično, u zgradu Rektorata, ali je preporuka da prijavu pošalju elektronskim putem.

Na sajtu UCG-a nalazi se i spisak kompanija koje će ponuditi prakse i stipendije, kao i fakulteti i oblasti i pozicije koje se traže.

Bonus video: