Vijesti na Diplomatskom bazaru "Humanost spaja svjetove"

I ove godine, kao i svih prethodnih, Vijesti se pridružuju Međunarodnom diplomatskom bazaru dajući svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji

11052 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Međunarodni klub žena
Foto: Međunarodni klub žena

Televizija, novine i portal Vijesti, kao i Centar za istraživačko novinarstvo, će i sjutra (2. decembra) imati svoj štand na diplomatskom bazaru "Humanost spaja svjetove". I ove godine, kao i svih do sada, poznata tv lica, novinari portala i novina Vijesti, daće svoj doprinos prikupljanju novca za pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Međunarodni klub zena je, u saradnji sa UNHCR, ove godine odlučio da podrži škole u Baru, Andrijevici i Kolašinu, kao i ginekološko odjeljenje bolnice na Cetinju.

Zaposleni u medijima Vijesti daju svoj doprinos od osnivanja diplomatskog bazara svojim humanitarnim radom. Vijestima se pridružuju i partneri kako bi se što više novca prikupilo. Ove godine su to modna dizajnerka Milena Đurđić, La Parisienne i La mia casa.

Tokom bazara posjetioci će moći da se druže i razgovaraju sa novinarkama i novinarima najgledanije televizije u Crnoj Gori i najčitanijeg portala, kao i Centra za istraživačko novinarstvo, ali i da probaju delicije koje su za njih spremile popularne medijske ličnosti.

Bazar će u 10 sati otvoriti Milena Milatović, supruga predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića. Svoje štandove sa autentičnim proizvodima sa različitih krajeva svijeta imaće 25 ambasada kao i Delegacija EU. U umjetničkom dijelu programa nastupiće crnogorski kantautor Danijel Alibabić.

Bonus video: