MOVE – TV na pametan način

Gledaj, premotavaj i koristi svoj MOVE TV bilo gdje

1916 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel.me
Foto: Mtel.me

Kompanija MTEL predstavlja najsavremeniju verziju MOVE usluge, prilagođenu novim korisnicima BOX paketa. MOVE TV je jednostavno najbolji izbor za sve koji žele potpuno iskustvo gledanja televizije, dostupno na različitim uređajima - od televizora putem MOVE STB i Smart TV aplikacije, do mobilnih telefona i tableta. Ne propuštaj ništa više nego gledaj preko 250 TV kanala, vraćaj program unazad do 7 dana i uvijek budi u toku sa tvojim omiljenim sadržajem, poručuju iz MTEL-a.

Od sada će korisnik BOX paketa imati, uz personalizovano korisničko iskustvo, mogućnost organizovanja TV sadržaja po svojoj mjeri. MOVE je posebno prilagođen za korišćenje na televizorima i pruža korisnicima optimizovan korisnički interfejs za velike ekrane. Uz MOVE uslugu svaki televizor postaje smart TV. Uz MOVE STB korisniku je omogućen i pristup Google Play Store-u prilagođenom za televizore, pa vrlo jednostavno mogu instalirati aplikacije i igrice koje su optimizovane za televizijske ekrane. Ugrađena podrška za Google Assistant omogućava korisnicima glasovnu kontrolu upravljanja aplikacijom na MOVE STB uređaju.

Korisnici najnovijih modela televizora koji već posjeduju na sebi android operativni sistem mogu da preuzmu MOVE TV aplikaciju direktno, bez povezivanja na MOVE STB uređaj.

MOVE usluga je dostupna i za mobilne uređaje, tako da korisnici u TV sadržajima mogu uživati i na tabletima i telefonima. Potrebno je samo da korisnik download-uje aplikaciju MOVE TV sa Google Play Store-a ili Apple Store-a za korisnike uređaja sa iOS platformom. Kako bi olakšali proces instalacije MTEL omogućava direktno preuzimanje aplikacije putem linka koji će korisnik dobiti SMS-om.

Podrška za Chromecast omogućava jednostavno dijeljenje sadržaja sa drugih uređaja, tako da sadržaje kojima pristupate sa mobilnog uređaja možete nastaviti da gledate na svom televizoru. Dakle, više ne morate brinuti o tome da li ćete propustiti omiljene TV programe i emisije ako niste kod kuće. Uz ugrađene aplikacije za popularne usluge video streaminga, kao što su Netflix, Hulu, YouTube, olakšan je pristup omiljenim sadržajima.

Jedna od prednosti je i laka integracija sa drugim Google uslugama poput Gmail-a, Google Drive-a i drugih, pružajući korisnicima potpunu integraciju sa Google ekosistemom.

Korisnici mogu prilagoditi interfejs po sopstvenoj želji, počev od izgleda i rasporeda ikona na početnom ekranu, prilagođavanja pozadine i postavljanja prečica prema omiljenim aplikacijama.

Sve ove prednosti čine MOVE TV popularnim izborom za korisnike koji žele unaprijeđeno iskustvo gledanja televizije i pristup raznovrsnim digitalnim sadržajima.

MOVE android TV aplikaciju i mobilnu aplikaciju dobijaju u okviru pretplate novi korisnici BOX 2.1, BOX 2.2 i BOX 3.1 paketa, dok korisnici BOX 3.2, BOX 4.1, BOX 4.2 i BOX 4.3 paketa, osim pristupa preko mobilne aplikacije i aplikacije za android TV, dobijaju i MOVE STB uređaj za potpun ugođaj. Dodatni STB uređaj dostupan je svima za 3.49 eur mjesečno.

Pristup MOVE TV mobilnoj aplikaciji i dodatnih 100 GB Interneta mjesečno za praćenje sadržaja omogućen je i korisnicima postpejd mobilne usluge po cijeni od 3.9 eur mjesečno, a novi i postojeći korisnici Urban Neo 3, Urban Neo 4 i Urban Neo 5 i biznis paketa Urban office Neo 3, Urban office Neo 4 i Urban office Neo 5 u promotivnom periodu ovu uslugu mogu aktivirati besplatno.

Aktivaciju MOVE usluge moguće je izvršiti na Moj m:tel aplikaciji ili slanjem SMS poruke: ,,MOVE AKTIVACIJA” na broj 14555.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, Instragramu @mtelcg, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.