Jakšić Stojanović: Ministarstvo spremno da podrži aktivnosti koje bi stvorile podsticajno okruženje za članove Mense

"Delegacija Mense Crne Gore informisala je ministarku o aktivnostima udruženja na domaćem i međunarodnom nivou, naglasivši bitne projekte za zajednicu, uspješnu dosadašnju saradnju sa Ministarstvom i planove za budućnost"

1794 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija
Sa sastanka, Foto: Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđele Jakšić Stojanović iskazala je spremnost Ministarstva da podrži aktivnosti koje bi stvorile podsticajno okruženje za članove Mense Crne Gore, omogućavajući im da iskažu svoje intelektualne sposobnosti s ciljem unaprijeđenja društva.

Iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija je saopšteno da je Jakšić Stojanović danas održala sastanak sa predstavnicima Mense Crne Gore.

"Delegacija Mense Crne Gore informisala je ministarku o aktivnostima udruženja na domaćem i međunarodnom nivou, naglasivši bitne projekte za zajednicu, uspješnu dosadašnju saradnju sa Ministarstvom i planove za budućnost. Delegacija Mense Crne Gore je izrazila posvećenost jačanju saradnje sa Ministarstvom, te daljem radu na podršci i razvoju za članove udruženja". navodi se u saopštenju.

Bonus video: