Najfinije cvijeće i pokloni za svaku priliku

Za posebne prilike ili tek tako, poručite brzo i jednostavno.

15004 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Habitat
Foto: Habitat

Osnovan 2006. godine, Habitat flowers & gifts prepoznat je po vrhunskom kvalitetu, vizionarskom i kreativnom pristupu pri izradi cvjetnih aranžmana za sve prilike. Svojim kupcima pružamo širok izbor najekskluzivnijeg rezanog i saksijskog cvijeća, donoseći dašak cvjetnog luksuza.

Koncept brenda Habitat se u potpunosti oslanja na kreaciju, pa se proizvodima pristupa sa posebnom pažnjom - kao nosećem elementu kompletnog brenda, njegovih ideja i vrijednosti. Oslanjajući se na inicijalnu ideju brenda, naš cilj je stvaranje proizvoda koji odišu vanvremenskim stilom i elegancijom, vodeći računa o svakom detalju.

Naš kreativni tim će vam svojim profesionalnim pristupom i bogatim iskustvom pomoći da iznenadite svoje najmilije cvjetnim aranžmanima i poklon kutijama i uljepšate svakodnevni životni, kao i radni prostor.

Sve počinje od odabira cvijeća. Cvijeće nam pomaže da izrazimo svoje emocije, damo snažne izjave ljubavi, velikodušnosti, prijateljstva, divljenja ili simpatije. Pretvarajući mirisno cvijeće u sofisticirane kreacije, ponosni smo što imamo priliku da budemo uključeni u neke od najintimnijih događaja u vašem životu.

Dajemo prioritet kvalitetnom i dugotrajnom cvijeću dostupnom u svakoj sezoni, uzimajući u obzir njihove jedinstvene karakteristike, svježinu, boju i teksturu. Ručno biramo samo najbolji kvalitet cvijeća, kako bi svaki cvjetni aranžman mogao da prenese svu raskošnu ljepotu i nježnost svakog cvijeta u aranžmanu.

Od posebnih i korporativnih događaja, različitih proslava, vjenčanja - unosimo cvjetnu svježinu i prefinjenost u svaki vaš trenutak, dok je svaki detalj pažljivo promišljen kako bi sve vaše događaje iz snova pretvorili u stvarnost. Iznad svega, naš tim je oduvijek imao isti cilj: posvećenost i briga o svakom detalju, prateći sve vaše dragocjene trenutke u životu.

Za posebne prilike ili tek tako, poručite brzo i jednostavno putem sajta www.cvjecarahabitat.me ili u našoj radnji na bulevaru Džordža Vašingtona 21, a mi ćemo se pobrinuti da naše uvijek svježe, ručno vezano cvijeće dostavimo u prave ruke i prenesemo najnježnije emocije.