Zima i skijanje obojene ljubičasto-žutom jer je One od sada u Kolašinu

Otvorena nova poslovnica Olimpijske mreže Crne Gore

13471 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One
Foto: One

Boje kompanije One u Kolašinu signaliziraju smjer ka novoj poslovnici, gdje je na dan njenog otvaranja posjetioce dočekala zimska priča. Među njima bio je predsjednik Opštine Petko Bakić, koji je sa prvim čovjekom kompanije Brankom Mitrovićem i crnogorskim skijašem Branislavom Pekovićem presjekao ljubičastu vrpcu.

Mitrović, Peković i Bakić
Mitrović, Peković i Bakićfoto: One

One poslovnica je mjesto gdje će skijaši ove sezone moći da pogledaju stanje na stazama, kupe svoje ski pasove i tako se spremni odmah zapute da uživaju u najljepšoj zimskoj avanturi. Kako bi zimska čarolija bila potpuna, na glavnom gradskom trgu sjaju Novogodišnjeg bazara doprinijeće One jelka.

“Od danas je One sa svojom ponudom bliži svojim korisnicima u Kolašinu i to je najveći razlog naše radosti. Želimo da uvijek pored naših usluga omogućimo i vrijednost više, a ta naša namjera ovoga puta ogleda se u saradnji sa Skijalištima Crne Gore. Tako će u našoj novoj poslovnici skijaši ove zime moći da kupe ski pas i odmah krenu u osvajanje staza. Takođe, srećni smo što smo sa našim bojama dio novogodišnje magije, pa ova zima u Kolašinu, jednom od najperspektivnijih ski centara u regionu, započinje svoju zimsku priču baš uz One”, rekao je izvršni direktor kompanije Branko Mitrović na otvaranju nove poslovnice.

Mitrović i Bakić
Mitrović i Bakićfoto: One

Nakon saradnje sa Ski centrom 1450 tokom koje su omogućili livestreaming staza, One je od prošle ski sezone partner Skijalištima Crne Gore.

“Skijaške staze Bjelasice postale su još bliže, uređenije i duže, a Skijališta Crne Gore razvijaju u kontinuitetu modalitete da odlazak na skijanje bude komforan i jednostavan za naše skijaše. Partnerstvo sa kompanijom One pravi je primjer koji zaista omogućava ovakvu pogodnost, jer im nudi mogućnost da završavajući dnevne obaveze kupe i svoj ski pas ovdje u centru Kolašina ili u One poslovnici u podgoričkom šoping molu Big Fashion”, istakao je Đuro Milošević, direktor Skijališta Crne Gore.

Benefit ovog jedinstvenog iskustva koje uvezuje kompaniju One i Skijališta Crne Gore omogućava skijanje svima, naravno i vrhunskim sportistima. Jedan od njih je Branislav Peković iz Kolašina, naš predstavnik na predstojećim Olimpijskim igrama za mlade, a sjutra već možda i takmičar Zimskih olimpijskih igara.

“Skijanje je jedan od najljepših sportova koji vam omogućava toliko toga što će doprinjeti vašem fizičkom zdravlju, ali i radosti zbog koje se osjećate dobro. Zato pozivam sve da nam se pridruže na stazama Bjelasice, bili oni početnici ili vrhunski skijaši. Ovaj poziv ujedno vrijedi za sve koji mogu doprinijeti popularizaciji ovog sporta, za nas takmičare koji branimo boje naše države, ali i na širem planu, za sve naše građane”, poručio je Peković.

Sa ovim riječima saglasni su crnogorski sportisti, atletičar Danijel Furtula i nekadašnja rukometašica Katarina Bulatović, koji i ovu priliku koriste da prenesu poruku o važnosti popularizacije sporta među mladima.

Furtula i Bulatović
Furtula i Bulatovićfoto: One

“Crnogorski olimpijski komitet u potpunosti je posvećen ovom cilju, a kompanija One pokazala je koliko možemo postići kada dijelimo iste vrijednosti, kada zajedništvom činimo dobro i povezujemo se u Olimpijskoj mreži Crne Gore”, kazala je Bulatović, sportska direktorica Crnogorskog olimpijskog komiteta.

“Dio inicijativa COK-a i One-a su i donacije opreme za fizičko vaspitanje školama. U tom kontekstu, posebno želim da pohvalim to što je važan dio ove opreme posvećen atletici, kraljici sportova. Čekajući nove posjete školama, ali i priliku da se kao olimpijci nađemo u ulozi predavača fizičkog vaspitanja, idemo na skijanje. One je i u ovoj priči tu da poveže sport i olimpijske vrijednosti”, poručio je Furtula.

Svoju društvenu odgovornost One potvrđuje još jednim primjerom, pa će tako Crveni krst u Kolašinu od sada za sve svoje potrebe koristiti motorne sanke koje donira ova kompanija. Naravno, nova poslovnica je od sada u gradu u Ulici vojvode Mine 2C sa širokom ponudom paketa i uređaja, za sve što je potrebno One korisnicima.