Muzičkim i zabavnim programom nastavlja se manifestacija "Budi u Budvi"

Pored dječijeg programa na Trgu slikara, u sklopu programa "Budi u Budvi" na platou između hotela "Mogren" i "Avala" u nedjelju od 12 sati će se održati i koncert gudačkog kvarteta "Allegria" iz Podgorice

4898 pregleda 0 komentar(a)
Foto: TO Budva
Foto: TO Budva

Program manifestacije "Budi u Budvi" nastavljen je i ovog vikenda u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva i Opštine Budva.

Posjetioce na trgu ispred Starog grada u periodu od 11 do 15 sati danas i u nedjelju očekuje muzički i zabavni porogram.

Danas ispred zidina Starog grada održavaju se za najmlađe kreativne radionice "Zimska čarolija", priredbe vrtića "Vini Pu", "Ljubica Jovanović - Maše" i "Moj svijet", predstava "Luckasti klovnovi", nastup plesnog kluba "Kingdom" i facepainting.

U nedjelju na programu su priredbe vrtića "Ljubica Jovanović - Maše" i "Moj svijet", rent a party žurka, facepainting, maskote i animacije.

Pored dječijeg programa na Trgu slikara, u sklopu programa "Budi u Budvi" na platou između hotela "Mogren" i "Avala" u nedjelju od 12 sati će se održati i koncert gudačkog kvarteta "Allegria" iz Podgorice.

TO Budva je prethodnog vikenda organizovala akciju prikupljanja knjiga za budvanske biblioteke.

Prethodnih dana u sklopu programa manifestacije "Budi u Budvi" prikazano je i pet dječijih predstava u sali Srednje mješovite škole "Danilo Kiš".

Djeca su uživala u predstavama "Ljepotica i zvijer", "Aladinova čarobna lampa", "Pepeljuga", "Mali Papagaj" i "Zaleđeno srce - Elza" u produkciji plesne škole "UV Dance" iz Beograda.

Program na trgu ispred Starog grada se organizuje svakog vikenda sve do 24. decembra.

Bonus video: