Komnenović dobio tortu sa motivom jedrenjaka "Jadran", najavio nova igrališta i škole

Predsjednica NVO "Književna omladina Tivta" Sandra Slovnikar istakla je da su u protekloj godini realizovane brojne aktivnosti sa fokusom na ekologiju i zaštitu prirode

9086 pregleda 7 komentar(a)
Torta koju je dobio Komnenović, Foto: Opština Tivat
Torta koju je dobio Komnenović, Foto: Opština Tivat

Povodom proslave svog 27. rođendana, predstavnici nevladine organizacije (NVO) "Književna omladina Tivta", posjetili su danas predsjednika Opštine Tivat Željka Komnenovića i uručili mu na poklon tortu sa motivom jedrenjaka "Jadran".

"Riječ je o tradicionalnom događaju, u okviru kojeg su tivatski mališani dobili priliku da se upoznaju i razgovaraju sa predsjednikom Opštine, a čist grad i više dječijih igrališta bile su samo neke od njihovih želja. Prvi čovjek grada mladim maštaoničarima je najavio da će Tivat uskoro dobiti nova igrališta, ali i škole u Donjoj Lastvi i Gradiošnici i pozvao ih na proslavu Dječije Nove godine na Pinama 30. decembra", saopšteno je iz lokalne uprave Tivta.

Opština Tivat, Književna omladina Tivta
foto: Opština Tivat

Predsjednica NVO "Književna omladina Tivta" Sandra Slovnikar istakla je da su u protekloj godini realizovane brojne aktivnosti sa fokusom na ekologiju i zaštitu prirode.

"Ljetnji raspust zaokružen je ekološkim kampom na Hajli, a odmah nakon toga početak školske godine obilježen je eko akcijama u kojima su 'Sovice' čištile parkove i plaže. Uslijedio je ekološki kros na Solilima i edukativno – kreativna radionica nakon čega su uz pjesmu i smijeh druženje nastavili na žičari. U završnici je i postavljanje 27. kućice za ptice, kao simbola 27 godina postojanja i rada", kazala je Slovnikar.

Bonus video: