Telekomu nagrada UPCG za Brigu o zajednici

Telekomovo peto priznanje za društvenu odgovornost od strane UPCG

8973 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Nagrada Unije poslodavaca (UPCG) za Brigu o zajednici kroz primjenu politika društveno odgovornog poslovanja u ovoj godini dodijeljena je juče Crnogorskom Telekomu. Iz Telekoma podsjećaju i da je ovo peto priznanje za društvenu odgovornost koje je Unija poslodavaca u posljednjih nekoliko godina uručila Telekomu.

Iz Telekoma ističu da je ovo značajno priznanje stiglo na kraju veoma dinamične i uspješne poslovne godine.

„U ime kompanije Crnogorski Telekom i svih naših zaposlenih, zahvaljujem Uniji poslodavaca na ovom prestižnom priznanju. Ovo je veoma vrijedna nagrada jer dolazi od udruženja poslodavaca, kompanija koje su često viđene samo kroz prizmu ostvarivanja profita, ali smo mi dokazali da se takođe staramo o društvu i zajenici u kojoj poslujemo.

Obezbjeđivanje besplatnog interneta svim školskim ustanovama u Crnoj Gori je jedna od izvrsnih aktivnosti i usluga koje smo uradili u prethodnom periodu. Nastavićemo ovim putem, prvenstveno kroz razvijanje i obezbjeđenje benefita koje donose elektronske komunikacije našim životima“, kazao je na uručenju nagrade Pavle Đurović, direktor Sektora za korporativne i pravne poslove u Crnogorskom Telekomu i Sekretar društva.

Taj put trasira težnja Telekoma da korisnicima pružaju najkvalitetnije servise uz aktivan i konstantan doprinos razvoju zajednice u kojoj poslujemo i čiji smo dio, istakao je Đurović.

Telekom
foto: Telekom

„Oblasti na koje ćemo se i u budćnosti fokusirati su razvoj informacionog društva, zaštita životne sredine i razvoj lokalne zajednice, kroz podršku projektima i saradnju sa neprofitnim organizacijama i institucijama u oblasti kulture, sporta, obrazovanja. poručio je Đurović tokom ceremonije u podgoričkom hotelu CUE, i zaključio: „Samo zajedničkim snagama i posvećenošću svih društvenih aktera, možemo doprinijeti unaprijeđenju ukupnih uslova života, kako bismo stvarali modernije, zdravije i održivije društvo.“

On je takođe zahvalio Uniji poslodavaca na podršci kroz stručan, objektivan i odvažan pristup izazovima koji su iza Telekoma.