Božićna čarolija jezikom djetinjstva

U sklopu Dukley Gardens kompleksa u Budvi, na Zavali, 8. januara od 11:00 do 17:00 će se održati osmi Dječji Bazar, organizovan od strane Dukley Akademije.

6954 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dukley
Foto: Dukley

Ovaj događaj, koji je osmišljen s ciljem pružanja nezaboravnih trenutaka djeci tokom božićnih i novogodišnjih praznika, predstaviće raznolikost mladih talenata kroz koncept “Jezici djetinjstva”.

Ulaz na događaj je slobodan, pružajući priliku svima da uživaju u drugačijim aktivnostima za djecu i one koji nijesu zaboravili dijete u sebi.

Dječiji talenti na izložbi

Središnji dio Bazara čine štandovi na kojima će mališani izlagati svoje radove, uključujući crteže, rukotvorine a posebnost ovog događaja ogleda se u tome da se prikazuje sami čin stvara, radije nego samo finalni proizvod. Ovaj pristup ne samo da podstiče autentičnost djece, već i razvija timski duh, saradnju i međusobno upoznavanje. Shodno konceptu “Jezici djetinjstva” čitav sadržaj je prilagođen uzrastu od 3 do 7 godina kako bi bez ikakvih stega i na njima prirodan način izrazili sebe kroz maštovite ideje.

Dukley Gardens
foto: Dukley Gardens

Muzika, ples i radosti zime

Osim kreativnih štandova, posjetioci će moći uživati u posebno osmišljenim muzičkim i plesnim nastupima u kojima će uživati djeca i odrasli. Ritmovi radosti i koraci sreće ispuniće Dukley Gardens stvarajući veselu atmosferu. Takođe će biti organizovan i kutak za odrasle koji će moći da uživaju u kuvanom vinu i ukusnim zalogajima dok se djeca upuštaju u avanturu pronalaženja božićnog čuda u šatorima.

Izraz slobode i ljubavi

Organizatori naglašavaju da Dukley Dečiji Bazar, osim što slavi trenutke radosti, ima dublju inspiraciju i nesebičnu misiju. Sa osam godina tradicije, ovaj događaj se ističe kao pionir u kulturnom razvoju Budve, predstavljajući značajan doprinos stvaranju sigurnog okruženja za sveobuhatan razvoj djece i aktivno investira u budućnost, postavljajući temelje za kulturnu obogaćenost zajednice.

Dukley Gardens
foto: Dukley Gardens

Bez obzira da li je ovo vaš prvi Bazar ili ste već godinama dio ove čarolije, dođite i podijelite radost. Vidimo se 2. januara u Dukley Gardensu!