U srijedu otvaranje novogodišnjeg i božićnog bazara na Trgu slobode u Nikšiću

Bazar će otvoriti predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, a prema riječima predsjednika Komisije, Marka Perućice, vladalo je veliko interesovanje Nikšićana za dodjelu kućica

3408 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Turistička organizacija Nikšić
Foto: Turistička organizacija Nikšić

Svečanim otvaranjem novogodišnjeg i božićnog bazara na Trgu slobode u Nikšiću, u srijedu, 20. decembra, sa početkom u 12 časova počinje sedmodnevni zabavni program koji su u susret praznicima pripremili Opština Nikšić u saradnji sa lokalnom Turističkom organizacijom (TO).

Bazar će otvoriti predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, a prema riječima predsjednika Komisije, Marka Perućice, vladalo je veliko interesovanje Nikšićana za dodjelu kućica tako da nijesu imali ni malo lak zadatak, ali su se rukovodili time da ponude budu različite.

Koncert trio benda "Sancho Pansa", zakazan je za četvrtak, 21. decembra, u 18 časova, dok će dan kasnije, tačno u podne, početi žurka za najmlađe, a od 18 časova za dobru atmosferu biće zadužen Ljubo, koji će puštati muziku.

U subotu, 23. decembra, od 18 časova, je veče pod nazivom "Plešimo zajedno".

Nedjelja je rezervisana za koncert učenika osnovnih škola koji počinje u 11 časova, dok je istog dana u 18 časova koncert "Remake benda".

U ponedeljak, 25. decembra u 18 časova je zakazan koncert Ivana Ivanovića, a dok je utorak, 26. decembar, rezervisan za nastup DJ Tiffany koja će puštati muziku od 18 časova.

Bonus video: