Mandić: Budućnost graditi na razumijevanju, međusobnom poštovanju i dijalogu

"Kao što rađanje na svijet nosi novi život, tako će i zajednički rad svih nas donijeti novu budućnost Crnoj Gori", kazao je predsjednik Skupštine

3647 pregleda 15 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović
Mandić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić uputio je čestitku nadbiskupu barskom monsinjoru Roku Đonlešaju i biskupu kotorskom monsinjoru Ivanu Štironji povodom predstojećeg Božića.

„Vama, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima Rimokatoličke crkve čestitam Božić, dan spajanja nebesa i zemlje na radost čovječanstva. Ovaj dan nas podsjeća da su najbolje vrijednosti koje čovječanstvo ima upravo čovjekoljublje i međusobno poštovanje, kao i da sve počinje i završava sa njima", naveo je Mandić u čestitki.

Poručio je da su razumijevanje, međusobno poštovanje i dijalog svih koji žive u Crnoj Gori ono na čemu zajedno moramo graditi budućnost.

"U ovim teškim vremenima za cijeli svijet, praštanje i humanost su od izuzetne važnosti. Kao što rađanje na svijet nosi novi život, tako će i zajednički rad svih nas donijeti novu budućnost Crnoj Gori. Od srca Vam želim da božićne praznike provedete u miru, zdravlju i blagostanju“, zaključio je Mandić.

Bonus video: