Tomić najbolji policajac u Pljevljima

Najboljem policajcu uručena simbolična novčana nagrada i poklon od Opštine Pljevlja

3945 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Opština Pljevlja
Foto: Opština Pljevlja

Najbolji policajac u Pljevljima u 2023. godini prema ocjeni kolega je Predrag Tomić, stariji policajac prve klase Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja.

Njemu je predsjednik Opštine Uručio novčanu nagradu i Monografiju Pljevalja.

"Danas smo nastavili dugogodišnju tradiciju i nagradili najboljeg policajca, gospodina Tomića. Do sada smo imali odličnu komunikaciju sa Odjeljenjem bezbjednosti Pljevlja, pa ćemo daljim unaprjeđenjem partnerskih odnosa nastaviti da obezbjeđujemo kvalitetne i bezbjedne uslove za život naših građana. Najboljem policajcu uručena je simbolična novčana nagrada i poklon od Opštine Pljevlja, što će, nadam se, biti satisfakcija i ostalim kolegama", kazao je predsjednik Opštine Dario Vraneš.

Načelnik Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, Haris Đurđević, zahvalio se predsjedniku Opštine na prijemu.

"Vrednovanjem rada naših službenika lokalna uprava pokazuje da uvažava zalaganje policije da Pljevlja učine bezbjednim. Najveći problem sa kojim se susrećemo je nedostatak kadra. Stariji službenici policije odlaze u penziju, dok se mladi kadar koji tek završava školovanje raspoređuje u druge gradove, istakao je Đurđević.

Starješine i policajci su informisali predsjednika Opštine i njegove saradnike o rezultatima rada i sumirali utiske za 2023. godinu. Takođe, razgovarali su i o pravcima buduće saradnje Opštine i Odjeljenja bezbjednosti, kako bi stvorili uslove da mladi policijski službenici ostaju u Pljevljima.

Bonus video: