Sport Vision - ekipa koja nastavlja da trči za osmjeh

Dok ulazimo u završne dane ove godine, Sport Vision nastavlja da inspiriše i promoviše vrijednosti objedinjene u sloganu „Mi smo ekipa“.

10597 pregleda 31 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Sport Vision
Foto: Sport Vision

To nije samo fraza, već naša stvarnost. Ponosni smo što smo našim akcijama doprinijeli izgradnji snažne, povezane i zdravije zajednice. Želimo da nastavimo da budemo posvećeni širenju pozitivnih vrijednosti u društvu, jer kako u sportu, tako i u svakodnevnom životu, osjećaj pripadnosti spaja ljude, motiviše ih i unapređuje .

Sport Vision
foto: Sport Vision

Naša kompanija je i ovu godinu zaokružila donacijama: Uz slogan,,Ekipa koja trči za osmjeh,, i ove godine mamimo osmjeh kod možda najosjetljivijih, pa je za vedrije praznike na kraju 2023, naša kompanija odlučila da uplati sljedeće donacije:

  1. Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore, Podgorica – 2000€
  2. JU Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju, Tivat - 2000€
  3. JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom, Nikšić - 2000€
  4. JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju 'Tisa', Bijelo Polje - 2000€
  5. Bolnica Brezovik-odjeljenje pulmološke onkologije - 5000€
Sport Vision
foto: Sport Vision
Sport Vision
foto: Sport Vision
Sport Vision
foto: Sport Vision

Sljedeće godine navršavamo deceniju saradnje sa Crnogorskim Olimpijskim komitetom i pratimo sportiste na treće Olimpijske Igre. Naši olimpijci već 10 godina nose našu opremu na svim takmicenjima, a za ponos je biti tehnicki sponzor nacionalnog olimpijskog komiteta i predstaviti se sa najboljom sportskom opremom na Olimpijskim igrama u Brazilu, Tokiju a uskoro i u Parizu.

Nismo zaboravili ni na društvenu odgovornost. Kroz različite inicijative podržali smo lokalne zajednice, sportske događaje i programe koji promovišu zdrav način života. Kroz svoj ‘ECO VISION’ projekat govorimo i budimo svijest o očuvanju životne sredine, pa smo u ovoj godini donirali i zajedno zasadili 22 sadnice Tuje u Podgorici, takođe, bili smo i dio akcije uređenja obale Lima u Bijelom Polju.

Sport Vision
foto: Sport Vision

Pozivamo vas da i vi budete dio #ECOVISION promjene – razvrstavajte otpad u specijalne kontejnere za reciklažu, ne bacajte otpad u rijeke, izbacite plastiku iz upotrebe... Dovoljno je da svakoga dana svi zajedno idemo korak dalje u ekološkoj osviješćenosti i da, malo po malo, svojim ponašanjem učinimo mnogo za zdraviju životnu sredinu.

Sport Vision vam želi nasmijane i mirne praznike, veliko srce puno ljubavi za druge. Ne zaboravite da, MI SMO EKIPA.

Sport Vision tim