Mandić: Godina iza nas pokazala da je jedini ispravan put kojim Crna Gora može da ide put pomirenja i stabilnosti

"Upravo kako praznici okupljaju naše porodice i mame osmijehe na lica svih, od onih najmlađih do najstarijijih, tako svi mi treba da se okupimo oko onog što nam je zajedničko, a to je bolja budućnost Crne Gore"

8963 pregleda 43 reakcija 43 komentar(a)
Mandić, Foto: Igor Šljivančanin/Skupština Crne Gore
Mandić, Foto: Igor Šljivančanin/Skupština Crne Gore

Godina koja je iza nas pokazala nam je da je jedini ispravan put kojim Crna Gora može da ide put pomirenja i stabilnosti, saopštio je predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

Iz Skupštine je saopšteno da je Mandić uputio je čestitku svim građankama i građanima Crne Gore povodom Nove 2024. godine.

"U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično želim vam srećnu Novu 2024. godinu. Godina koja je iza nas pokazala nam je da je jedini ispravan put kojim Crna Gora može da ide put pomirenja i stabilnosti. Upravo kako praznici okupljaju naše porodice i mame osmijehe na lica svih, od onih najmlađih do najstarijijih, tako svi mi treba da se okupimo oko onog što nam je zajedničko, a to je bolja budućnost Crne Gore. Želim vam da Novu godinu dočekate u miru, zdravlju i blagostanju, zajedno sa svojim najmilijima i da 2024. bude simbol preporođene Crne Gore u kojoj ćemo svi zajedno raditi na očuvanju njene stabilnosti i njenom daljem razvoju i prosperitetu", naveo je Mandić.

Bonus video: