Košarkaškim turnirom obilježen Međunarodni dan mladih u HN: KK AS pobjednik

"Pored proslave Dana mladih koji se ove godine obilježavao pod motom "Mladost gradi mir", ovo je predstavljalo samo jedan od načina na koji se u društvu borimo da djeca uz zdrave stilove života i sport budu zdrava i aktivna, a ne misle na pušenje i ostale bolesti zavisnosti", kazali su iz CDPR
140 pregleda 0 komentar(a)
Košarkaški turnir Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Košarkaški turnir Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 13.08.2017. 12:55h

Povodom Međunarodnog dana mladih, Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa KK AS iz Herceg Novog , sinoć je organizovalo tradicionalni košarkaški turnir za kadete "Herceg Novi 2017".

Pobjednik takmičenja je KK AS, a na turniru su učestvovali i KK Panter iz Nikšića, OKK Trebinje, kao i mladi igrači rođeni 2002.godine i mlađi raspoređeni u još jednoj ekipi iz Herceg Novog.

CDPR je pobjednika turnira nagradilo peharom koji im ostaje u trajno vlasništvo, dok su najbolji igrač Sava Milatović iz KK Panter i najbolji strijelac Aleksandar Pudar iz KK AS dobili na poklon komplet knjiga za školsku lektiru.

I ostali učesnici su dobili na poklon knjigu kao uspomenu na učešće na košarkaškom turniru "Herceg Novi 2017".

"Pored proslave Dana mladih koji se ove godine obilježavao pod motom "Mladost gradi mir", ovo je predstavljalo samo jedan od načina na koji se u društvu borimo da djeca uz zdrave stilove života i sport budu zdrava i aktivna, a ne misle na pušenje i ostale bolesti zavisnosti. Stoga košarkaški turnir predstavlja samo jednu od naših stalnih aktivnosti u borbi protiv pušenja, kao jednog od glavnih uzroka nastanka kancera, ali i drugih teških bolesti", saopšteno je iz CDPR.

Bonus video: