Praznik mimoze predstavljen u Beogradu: Poziv gostima da posjete Herceg Novi

Ovom veselom karavanu prijateljstva prisustvovao je i predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić. Promociju su podržali i predstavnici ambasade Crne Gore i beogradskih opština Stari grad, Zemun, Zvezdara i Sopot. Nakon Beograda, Praznik mimoze promovisan je i na Zlatiboru

2823 pregleda 1 komentar(a)
Sa promocije u Beogradu, Foto: Opština
Sa promocije u Beogradu, Foto: Opština

Jedna od najpopularnijih zabavno-turističkih manifestacija u regionu, 55. Praznik mimoze, predstavljena je u Beogradu, kao svojevrstan poziv gostima da posjete Herceg Novi od 15. februara do 3. marta, u periodu održavanja fešte koja se ove godine održava pod sloganom “Za sve gušte”.

Mažoretke, trombonjeri, Gradska muzika Herceg Novi i članovi Maškara prodefilovali su Knez Mihailovom, a potom nastupili na Trgu Republike gdje je priređena promocija uz zabavni program i koncert klape Castel Nuovo. Brojna publika uživala je u mirisu mimoze i zvucima Mediterana.

Ovom veselom karavanu prijateljstva prisustvovao je i predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić. Promociju su podržali i predstavnici ambasade Crne Gore i beogradskih opština Stari grad, Zemun, Zvezdara i Sopot. Nakon Beograda, Praznik mimoze promovisan je i na Zlatiboru.

Bonus video: