MPNI: Za đake iz Komana uskoro bolji uslovi obrazovanja

"Investicijom od preko 330 hiljada eura djeca iz Komana će za nekoliko dana dobiti objekat koji će im pružiti mnogo bolje uslove obrazovanja“

2250 pregleda 2 komentar(a)
Foto: MPNI
Foto: MPNI

Djeca iz Komana će, zahvaljujući investiciji od preko 330 hiljada eura, za nekoliko dana dobiti školski objekat koji će im pružiti mnogo bolje uslove obrazovanja, saopštili su iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija.

Iz tog resora su kazali da je ministarka Anđela Jakšić Stojanović danas obišla Osnovnu školu „Boško Radulović“ u Komanima.

„Investicijom od preko 330 hiljada eura djeca iz Komana će za nekoliko dana dobiti objekat koji će im pružiti mnogo bolje uslove obrazovanja“, naveli su iz Ministarstva.

Kako su kazali, zadovoljstvo predstavlja činjenica da je posebna pažnja posvećena uređenju školskog dvorišta koje se takođe privodi kraju, a u koje je uloženo oko 180 hiljada eura.

„Time će ova škola postati mjesto okupljanja ne samo đaka, već i cijele zajednice, kao što je to nekad i bila“, kaže se u saopštenju.

Iz Ministarstva su rekli da se nadaju da će u narednom periodu imati više takvih aktivnosti, posebno u ruralnim područjima jer, kako su istakli, svako ulaganje u te objekte je ujedno i ulaganje u budućnost tih zajednica.

Bonus video: