MPNI: Počinje instalacija računara, projektora, štampača, televizora i laptopova u školama u opštini Budva

Računarske učionice JU OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša", IT timovi će opremiti sa 32 računara, dva televizora i dva štampača, dok će se u kabinetima instalirati 29 računara, 29 televizora 65 inča i osam laptopova, piše u saopštenju ministarstva prosvjete, nauke i inovacija

1270 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U skladu sa akcijom opremanja vaspitno-obrazovnih ustanova računarskom opremom, počinje instalacija računara, projektora, štampača, televizora i laptopova u školama u opštini Budva, saopštili su iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija.

Počinje instalacija računarske opreme u školama u Budvi
Počinje instalacija računarske opreme u školama u Budvifoto: Ministarstvo prosvjete nauke i inovacija

Kako piše u saopštenju, računarskim učionicama budvanske JU Druga osnovna škola, biće instalirana 32 računara, dva televizora i dva multifunkcionalna štampača, dok će kabineti biti opremljeni sa 18 računara, 18 televizora 65 inča i osam laptopova.

Računarske učionice JU OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša", IT timovi će opremiti sa 32 računara, dva televizora i dva štampača, dok će se u kabinetima instalirati 29 računara, 29 televizora 65 inča i osam laptopova, dodaje se u saopštenju.

U saopštenju MPNI se navodi da će kabineti JU Srednja mješovita škola "Danilo Kiš“ biti opremljeni sa tri računara, tri televizora i četiri laptopa, a računarska učionica sa 16 računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem.

"Trinaest računara, televizor i multifunkcionalni štampač, biće instalirani u računarskoj učionici JU OŠ 'Mirko Srzentić', dok će kabineti biti opremljeni sa sedam računara, sedam televizora i dva laptopa", zaključuju iz MPNI.

Bonus video: