Učenik OŠ "Savo Pejanović" tokom časa provocirao i fizički nasrnuo na nastavnika

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" učeniku je izrečena mjera prebacivanja u drugu školu još u prvom polugodištu, ali kako roditelji tvrde, Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija još nije našlo rješenje

46870 pregleda 748 reakcija 103 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

U podgoričkoj Osnovnoj školi "Savo Pejanović" danas je došlo do incidenta kada je učenik tokom časa provocirao i fizički nasrnuo na nastavnika na zamjeni.

Kako tvrde roditelji đaka odjeljenja devetog razreda te škole, taj učenik je ušao na čas deset minuta pred kraj, provocirao nastavnika, da bi i fizički nasrnuo na njega kada je htio da ga izvede iz učionice.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" tom učeniku je izrečena mjera prebacivanja u drugu školu još u prvom polugodištu, ali kako roditelji tvrde, Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija još nije našlo rješenje.

Tvrde i da je učenik u posljednje vrijeme postao "krajnje grub, nasilan i problemmatičan".

"Ako je Ministarstvo prosvjete nemoćno i neznaveno da riješi problem ovog učenika kojem sistem po svaku cijenu hoće pružiti osnovno obrazovanje, treba li da naša djeca budu kažnjena gledajem divljanja i prisustvuju njegovim izlivima patološkog ponašanja", pita jedan od roditelja koji se obratio redakciji "Vijesti".

Bonus video: