Uspostavljeno partnerstvo sa EYCA programom - novi paketi kreirani po mjeri mladih

Izaberi jedan od 3 nevjerovatna Urban EYCA paketa sa neograničenim pozivima, dosta neta, najsavremenijim digitalnim servisima i dodatnim uslugama, za sve tvoje potrebe!

10147 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel
Foto: Mtel

Ako si ljubitelj opuštenog surfovanja internetom, Surf EYCA je prava stvar za tebe!

Detalji ponude se mogu pronaći na sajtu mtel.me.

Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična i besplatna benefit kartica, podržana od strane Ministarstva sporta i mladih, koja u Crnoj Gori omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 250 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada popusta u čitavoj Evropi.

Snažna partnerstva i umrežavanje sa državnim institucijama, akademskom i naučnom zajednicom, biznis i civilnim sektorom, lokalnim samoupravama, domaćim i međunarodnim organizacijama omogućila su kreiranje velikog broja benefita i povoljnosti, koji su Evropsku omladinsku karticu (EYCA) pozicionirali kao najkorišćeniji i najpopularniji omladinski program u Crnoj Gori.

Prateći potrebe korisnika i globalne tehnološke trendove, projektni tim je pored fizičke kartice, omogućio korišćenje i digitalne verzije kroz mobilnu aplikaciju EYCA Montenegro, koja pruža veći spektar mogućnosti u korišćenju povoljnosti.

Evropska omladinska kartica (EYCA) se u digitalnom formatu može preuzeti na EYCA veb sajtu, a fizički i u roku od jednog minuta već u Podgorici, Tivtu, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Baru, Ulcinju, Nikšiću i Bijelom Polju. Ažurirana distributivna mjesta su dostupna na linku.

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori od 2018. godine realizuje NVO „Centar za omladinsku edukaciju” uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih, u ime Vlade Crne Gore.

Kao društveno odgovorna kompanija, m:tel sa korisnicima i partnerima gradi odnos povjerenja i zajedno se razvijamo, zato izdvajamo značaj EYCA projekta. Kompanija m:tel, uz digitalnu ili fizičku EYCA karticu i identifikacioni dokument, omogućava svim EYCA korisnicima da izaberu neke od paketa iz m:tel ponude - Urban EYCA ili Surf EYCA.

Uživajte u benefitima!