Herceg Novi: Katić i bivši predsjednici opštine ispratili Mirtu u penziju

Katić se zahvalio bivšim kolegama što su uveličali susret i pozvao ih da se u narednom periodu češće sastaju, kako bi oni svojim iskustvom i predlozima dali doprinos u radu lokalne uprave
478 pregleda 0 komentar(a)
Mirta Gržanić, Foto: Slavica Kosić
Mirta Gržanić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 06.08.2017. 12:09h

Ispraćaj u penziju Mirte Gržanić dugogodišnje saradnice u Kabinetu predsjednika opštine bio je povod da aktelni predsjednik Stevan Katić ugosti četiri bivša predsjednika Opštine Đorđa Radulovića, Stevana Mitrovića, Velimira Đurđevića i Đura Ćetkovića.

Kako su kazali, Mirta je tokom više od tri decenije rada na najbolji način pratila čak trinaest predsjednika i pravi je primjer dobrog saradnika, prijatelja i velikog čovjeka.

Predsjednik Katić joj se zahvalio što je dio svog znanja nesebično prenijela mlađim kolegama. Kako je poručio, dobre, vrijedne i obrazovane ljude treba čuvati, poštovati i uvažavati, a ovo okupljanje samo je mali znak pažnje, u odnosu na sve ono što je Mirta učinila za svoj grad i brojne sugrađane, a što je značajno premašilo one obaveze i zadatke koje je imala kao lokalni sužbenik.

Katić se zahvalio bivšim kolegama što su uveličali susret i pozvao ih da se u narednom periodu češće sastaju, kako bi oni svojim iskustvom i predlozima dali doprinos u radu lokalne uprave.

Na druženje u Kabinetu bili su pozvani i drugi bivši predsjednici Opština, koji iz privatnih razloga nisu bili u mogućnosti da prisustvuju, ali su uputili svoje iskrene čestitike. Okupljanju su prisustvovali i predsjednik Skupštine Miloš Bigović, potpredsjednici Danijela Đurović i Miloš Konjević, kao i dio kolega koji su sa Mirtom blisko sarađivali.

Bonus video: