Ogromna kolona vozila od Petrovca do Bara: Od Buljarice do skretanja za Sozinu vozi se sat i po

Rekordno visoka temperatura poklopila se sa vikendom i špicom sezone tako da je i transfer automobila kroz tunel Sozina prema moru već dosegao rezultate od prethodnih vikenda kada je oba dana tunelom prolazilo po 15.000 vozila
455 pregleda 3 komentar(a)
Kolona, Foto: Čitalac "Vijesti"
Kolona, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 05.08.2017. 16:54h

U popodnevnim satima na Jadrasnskoj magistrali na dionici od Petrovca do Bara formirana je skoro neprekidna kolona vozila do Bara.

Rekordno visoka temperatura poklopila se sa vikendom i špicom sezone tako da je i transfer automobila kroz tunel Sozina prema moru već dosegao rezultate od prethodnih vikenda kada je oba dana tunelom prolazilo po 15.000 vozila.

Zbog toga, te nažalost i ove sezone neriješenog kretanja pješaka kroz centar Sutomora prema plaži i sa plaže u koloni od Buljarice prema Baru prema izjavama vozača i turističkih vodiča od izlaska iz Buljarice gdje su automobili i autobusi bili oko 16.30 do raskrsnice magistrale i odvoja za tunel Sozina vozilo se preko sat i po vremena.

"A tek koliko nam treba da prođemo Sutomore", rekao je "Vijestima" jedan od vodiča inostrane grupe turista koja je iz Kotora za Bar krenula u 15 sati.

Bonus video: