Kompanija One i NTO do inovativnih turističkih paketa i promocije Crne Gore kao vrhunske turističke destinacije

U sklopu novog i značajnog partnerstva već je najavljeno niz aktivnosti poput zajedničkog nastupa na sajmovima u regionu, marketinških aktivnosti, ali i saradnje na predstojećem Kongresu njemačkih turoperatora, što će sveukupno doprinijeti boljoj promociji obje organizacije, ali i kvalitetu turističke ponude naše zemlje.

15715 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One
Foto: One

Partnerstvo Nacionalne turističke organizacije (NTO) i kompanije One unaprijediće promociju i turističku ponudu Crne Gore, pružajući nezaboravna iskustva posjetiocima i otvarajući dodatne mogućnosti za valorizaciju u okviru crnogorske privrede. To su prilikom potpisivanja Ugovora saopštili direktorica NTO Ana Tripković Marković i izvršni direktor prvog crnogorskog telekomunikacionog operatora Branko Mitrović.

Direktorica NTO, Ana Tripković Marković, najavila je niz zajedničkih aktivnosti i poručila da je saradnja s kompanijom One od velike važnosti, jer je kvalitetno javno-privatno partnerstvo korak ka djelotvrnom poslovanju i efikasnoj promociji.

“Vjerujemo da ćemo kroz ovo partnerstvo imati vrlo uspješne aktivnosti koje će osigurati bolju vidljivost naše destinacije na međunarodnom nivou, ali i poboljšati iskustvo gostiju u destinaciji. NTO CG u narednom periodu očekuje vrlo važan događaj – Kongres njemačkih turoperatora, gdje će biti prisutna i kompanija ONE. Riječ je događaju koji realizujemo u saradnji sa Njemačkim udruženjem turoperatora, a koji će okupiti ključne donosioce odluka njemačke turističke industrije. Pored toga, očekuju nas zajednički nastupi na sajmovima u regionu, ali i zajedničke kampanje i marketinške aktivnosti“, kazala je Tripković Marković.

Ana Markovic Tripkovic
Ana Markovic Tripkovicfoto: One

Ispred kompanije One, direktor korporativnih poslova Srđan Šišić kazao je da je partnerstvo s NTO značajan korak ne samo za tu kompaniju, već i za turističku industriju u Crnoj Gori.

"Kroz udružene napore fokusiraćemo se na razvoj inovativnih turističkih paketa i promociju Crne Gore kao vrhunske turističke destinacije. Ovo partnerstvo predstavlja strateški potez koji će nam omogućiti da iskoristimo sinergiju između naših tehnoloških kapaciteta i njihovog dubokog razumijevanja potreba tog tržišta. Radujemo se što se naša poslovna misija širi van granica kompanije, obuhvatajući zajedničke aktivnosti, poput regionalnih kampanja, učešća na sajmovima, stvaranja nove vrijednosti za sve posjetioce naše zemlje”, rekao je Šišić.

Srđan Šišić
Srđan Šišićfoto: One

Učešće u promociji Crne Gore kao turističke destinacije, kako smatra, nije samo prilika, već i privilegija.

“Osim što ćemo dijeliti resurse i tehnološke inovacije, naša saradnja otvara vrata za umrežavanje s drugim partnerima koji dijele istu strast prema turizmu i promociji ljepota Crne Gore. Naše već uspostavljene saradnje s lokalnim turističkim organizacijama u Podgorici, Žabljaku, kroz podršku manifestacijama poput Novogodišnjeg bazara i Wild Beauty Art Festivala, odražavaju našu posvećenost lokalnoj zajednici i promociji kulturnih i turističkih događaja u Crnoj Gori”, istakao je Šišić.

U sklopu novog i značajnog partnerstva već je najavljeno niz aktivnosti poput zajedničkog nastupa na sajmovima u regionu, marketinških aktivnosti, ali i saradnje na predstojećem Kongresu njemačkih turoperatora, što će sveukupno doprinijeti boljoj promociji obje organizacije, ali i kvalitetu turističke ponude naše zemlje.