Đurišić: Nisam prijetio, ali "Vodovod" ne može raditi na mojoj zemlji

Iz „Vodovoda i kanalizacije“ juče je saopšteno da su radnici preduzeća, nakon prijave građana da se izlila kanalizacija u Jerevanskoj ulici, izašli na teren kako bi utvrdili postojanje kvara i isti otklonili
6 komentar(a)
Vanja Đurišić, Foto: Luka Zeković
Vanja Đurišić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.08.2017. 17:06h

Nadležni iz preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ najavili su da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Vanje Đurišića, zbog toga što je spriječio njihove radnike da intervenišu u Jerevanskoj ulici na Zabjelu.

„Tom prilikom je izvjesni gospodin Đurišić, koji je po navodima stanara iz pomenute ulice uzrokovao kvar, odnosno začepljenje na kanalizacionoj mreži, spriječio radnike 'Vodovoda' da intervenišu upućujući im prijetnje i pogrdne riječi“, navode iz „Vodovoda“.

Zbog navedenog će, kako su saopštili, reagovati u skladu sa zakonom i podnijeti krivičnu prijavu protiv Đurišića.

Porodica Đurišić više od pedeset dana protestuje u Jerevanskoj ulici na Zabjelu, na prostoru koji je kod Uprave za nekretnine upisan kao njihova svojina i za koju od Glavnog grada traže nadoknadu.

Iz „Vodovoda i kanalizacije“ juče je saopšteno da su radnici preduzeća, nakon prijave građana da se izlila kanalizacija u Jerevanskoj ulici, izašli na teren kako bi utvrdili postojanje kvara i isti otklonili.

Đurišić je izjavio da nije istina da je prijetio i vrijeđao radnike, već da ih je samo „obavijestio“ da se nalaze na njegovoj imovini.

„Obavijestio sam ih da ću da sadim vinograd, a šta se nalazi ispod, ja ne znam“, kazao je Đurišić, te dodao da ne zna ni šta se izliva.

Krivičnu protiv Đurišića podnijeli su nedavno iz kompanije Crnogorski Telekom, nakon što su radnici pokušali da saniraju kablove koji su pokidani u Jerevanskoj ulici, ali su naišli na otpor Đurišića.

Đurišiće su i juče posjetili zaposleni Telekoma, te pitali da li mogu da izmjeste kablove sa sporne lokacije.

„Naravno da mogu, to su njihovi kablovi kao što je ovo naša zemlja. Ali, prvo moraju da plate ono sto su dužni za dosadašnje korišćenje“, kazala je Danijela Đurišić.

Bonus video: