Prijatno iznenađenje za sve vozače na novom kružnom toku na Starom Aerodromu, prema Tuzima

Uz bulevar, nova Euro Petrol benzinska pumpa, sa pratećim sadržajima, još jedan simbol prijateljstva Podgorice i Tuzi

27858 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Euro Petrol
Foto: Euro Petrol

Dragi građani i dragi vozači, sa ponosom želimo da vas obavijestimo o našoj novootvorenoj benzinskoj pumpi na Starom Aerodromu u Podgorici, koja predstavlja najnovije proširenje mreže Euro Petrol-a. Smještena na mjestu bivše Dekar pumpe, prekoputa crkve i gimnazije Svetog Save u izgradnji. Dodatno, pumpa se nalazi na novonizgrađenom bulevaru, na novom kružnom toku prema Tuzima, na najmodernijem bulevaru takve vrste u Crnoj Gori, što omogućava adekvatno uklopljenje saobraćajnog rešenja sa uključenjem i isključenjem sa benzinske pumpe, kao i adekvatan pristup pumpi sa svih pravaca.

U skladu sa našim stalnim naporima da unaprijedimo usluge i ponude, nova benzinska pumpa neće biti samo mjesto za dopunu goriva, već će biti kompleks sa raznovrsnim sadržajima koji će zadovoljiti potrebe svih naših posjetilaca. Osim standardne ponude goriva visokog kvaliteta, uključujući Max Power premium aditivirana goriva, naš novi objekat će sadržati prostrani market sa raznovrsnim proizvodima za svakodnevne potrebe svih građana. Ovo idealno okruženje za opuštanje i uživanje u prijatnom ambijentu, oplemenjenom zelenim površinama bogatim mediteranskim rastinjem, oslonjena na park borovom šumom, sa restoranom i kafićem, koji će biti dio ovog prostora, zadovoljiće sva čula i najprobirljivijih posjetilaca. Adaptacija restorana i caffe bar-a se privode kraju, a očekuje se da će biti u potpunosti operativni tokom maja mjeseca. Takođe, pripreme su u toku za pokretanje moderne samouslužne perionice sa više boksova i usisivača za ljubitelje čistih vozila. Dodatno, za vozače koji žele da štede, biće dostupan E punjač za električna i hibridna vozila.

U cilju unapređenja prostora oko pumpe, u toku je adaptacija i hortikulturno uređenje ambijenta, kao i postavljanje adekvatnog mobilijara za prolaznike i korisnike usluga. Adekvatan parking prostor predviđen je za putnička i komercijalna vozila, vozila lica sa invaliditetom, korisnike usluga Euro Petrol Express fresh marketa, kao i Fresh Drive restorana, ali i stajališta za turističke autobuse.

Kao dodatni benefit, korisnici Premium Hipotekarne kartice imaju priliku da kupuju gorivo na rate i ostvare posebne popuste prilikom svake kupovine u marketima. Pozivamo vas da posjetite istočnu kapiju grada (East City Gate), pratite naše društvene mreže kako biste bili u toku sa svim pogodnostima, promocijama, akcijama i nagradnim igrama.