Nagrade za najbolje đake: Sjaj Luča ispred Plavog dvora

Na svečanosti ispred Plavog dvora nagrađen je 31 đak, saopšteno je iz Prijestonice
147 pregleda 0 komentar(a)
Cetinje, luče, Foto: Prijestonica Cetinje
Cetinje, luče, Foto: Prijestonica Cetinje
Ažurirano: 21.07.2017. 19:52h

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović dodijelio je nagrade gradske uprave dobitnicima diplome Luča.

Na preksinošnjoj svečanosti ispred Plavog dvora nagrađen je 31 đak, saopšteno je iz Prijestonice.

Čestitajući dobitnicima, Bogdanović je kazao da gradska uprava vrednuje rad i uspjeh onih koji su Lučom krunisali školovanje i “time na najbolji način poslali poruku da na Cetinju stasavaju generacije na koje treba računati”.

“Svojim priznanjima ne govore samo o sebi i o svojim porodicama. Oni govore i o obrazovnim institucijama iz kojih kreću ka novim obavezama, ali i o svom gradu, ova nam brojka govori da je Cetinje i dalje grad znanja, darovitih mladih ljudi, čija istrajnost na putu edukacije svima treba da posluži na ponos”.

Bogdanović je dobitnicima poželio da nastave na isti način i obećao im da će u Prijestonici “uvijek moći da nađete podršku u svojim budućim izazovima”.

Dobitnici priznanja „Luča“ su Petar Kavaja, Kristina Krivokapić, Milica Vicković, Nađa Špadijer, Katarina Perović, Ivona Mirković, David Vuković, Mihailo Novaković, Iva Radoman, Danilo Ivanović (OŠ „Njegoš“), Vladan Kaluđerović, Milica Lipovina, Andrijana Nikolić, Zorica Pavićević, Petar Pravilović, Nikola Ristić, Anastasija Šovran, Žaklina Vučinić (OŠ „Lovćenski partizanski odred“), Milena Marković, Sara Vukotić, Irena Mudreša, Jovana Vujović, Nikoleta Ćetković, Anđela Vukčević, Maša Ražnatović, Milica Martinović, Dejan Martinović, Darija Perović (Gimnazija), Daria Tošić, Jovan Marović (SLŠ „Petar Lubarda) i Žana Pejaković (Srednja stručna škola).

Bonus video: