DPS Bar: Vodovod godinama bio u rukama SDP-a, problemi sa vodosnabdijevanjem traju isto toliko

Iz barskog DPS-a se navodi da aktuelna koaliciona vlast intenzivno radi na realizaciji svega obećanog
68 pregleda 3 komentar(a)
Voda, Foto: Shutterstock
Voda, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.07.2017. 12:34h

Barski odbor DPS-a saopštio je da je godinama barski vodovod bio u rukama SDP-a i da problemi u vodosnabdijevanju traju isto toliko.

Oni su reagovali na tekst da je stotinjak domaćinstava iz naselja Sveti Ivan u Baru, poznatijeg kao Kambodža, i ovog ljeta bez vode, iako je svega 300 metara udaljeno od trase Regionalnog vodovoda.

"Godinama, decenijama, barski Vodovod je bio u "rukama" SDP-a. Problemi u vodosnabdijevanju naselja Sveti Ivan traju isto toliko. Ne preduzimajuci ništa, braneći se nemogućim intervencijama i usmjeravajući građane tog naselja na Opštinu, SDP-u je prolazilo vrijeme. Usaglasićemo se: za vodu je najodgovornije vodovodno preduzeće. U Baru je to preduzeće vodila SDP. Kampanja DPS-a za parlamentarne izbore vođena je realnim potrebama građana Bara. "Marketinški trikovi" se prepoznaju najviše u kampanji koju je vodila SDP. Nikada ni jedno obećanje i "trik" nije realizovan ni ostvaren. Zato su danas tamo gdje su... Nije "upalilo"", navodi se saopštenju.

Iz barskog DPS-a se navodi da aktuelna koaliciona vlast intenzivno radi na realizaciji svega obećanog.

"Među obećanjima je, naravno, i rješavanje vodosnabdijevanja naselja Sveti Ivan. Bez obzira na komplikovanu investiciju i brojne poteškoće, ova investicija je našla svoje mjesto u Akcionom programu koji smo donijeli nakon poslednjih izbora. Lokalni izbori koji predstoje, pokazace sto smo od obećanja završili i kako smo održali riječ. Za izbore se već pripremamo, svjesni onoga sto treba da odradimo i tako ponovo dobijemo povjerenje naših građana. A vi, iz SDP-a, samo pratite dešavanja, tražite u svemu krivicu DPS- i tješite sebe da ćete, napadajući nas, nešto ćariti. Suludo, izgubljeno. E, da. Voda će stići u naselje Sveti Ivan, iz Regionalnog vodovoda, a ne sa Ivanovih korita. Sa Ivanovih korita crpimo onu ljudsku, identitetsku crnogorsku snagu, koju ste vi zaboravili sarađujući sa crnogorskom opozicijom. To voda ne može da opere...", zaključili su iz barskog DPS-a.

Bonus video: