Učesnici Tango kampa popuniće smještajne kapacitete u Kolašinu

Tango kamp će trajati 20 dana, a prošle godine je zbog tog jedinstvenog događaja Kolašin pojetilo 500 ljubitelja argentinskog tanga i aktivnog odmora iz cijelog svijeta
87 pregleda 0 komentar(a)
tango Kolašin, Foto: Tango Natural Montenegro
tango Kolašin, Foto: Tango Natural Montenegro
Ažurirano: 09.07.2017. 12:08h

Dvadesetak dana pred početak sedmog Tango kampa, jasno je, kako kažu organizatori iz Tango Natural Montenegro, da će tokom trajanja te manifestacije, u Kolašinu boraviti najmanje 600 gostiju. Toliko njih je do sada rezervisalo smještaj u tom gradu za period od 25. jula do 14. avgusta. To garantuje da će svi smještajni kapaciteti u gradu, tokom deset “centralnih” dana kampa, biti popunjeni.

Tango kamp će trajati 20 dana, a prošle godine je zbog tog jedinstvenog događaja Kolašin pojetilo 500 ljubitelja argentinskog tanga i aktivnog odmora iz cijelog svijeta.

"Zahvaljujući tango kampu i njegovim brojnim sadržajima, Kolašin se polako etablira u mjesto kreativnog odmora, specifično i različito u odnosu na ostala turistička mjesta u Crnoj Gori. Pokazalo se da su gosti kampa turisti kakve je Kolašin dugo čekao budući da su u njemu ostajali od 6 pa čak i do 20 dana, te većinu vremena provodili u gradu za razliku od uobičajennih tranzitnih turista Darko Dožić iz Tango Natural Montenegro.

Kao i godinama unazad, predstojeći događaj će obilovati različitim tango sadržajima (plesne radionice, video projekcije, predavanja, plesne večeri, koncerti), a dio programa odigraće se na otvorenom.

Jedan od organizatora, Duško Raketić, najavljuje da će i ove godine veliki broj građana moći da uživa u pravoj karnevalskoj atmosferi, plesnim večerima i ostalim događajima na Trgu borca i Ski centru Kolašin 1450, uz nastupe orkestra Tanguango iz Beograda.

Bonus video: