Drugo Luštica bay golf takmičenje: Goran Radonjić drži primat u golfu

„Takmičenje je ovoga puta bilo u preciznosti, te su svi učesnici imali za zadatak da lopticu smjeste što bliže udaljenoj zastavici. Nadmetali su se mališani uzrasta od pet do 12 godina, inače članovi škole golfa u Luštica Bay-u“, saopšteno je iz kompanije Luštica Development koja razvija projekat turističkog resorta Luštica bay u Krtolima kod Tivta
100 pregleda 0 komentar(a)
Goran Radonjić, Foto: Luštica Bay
Goran Radonjić, Foto: Luštica Bay
Ažurirano: 06.07.2017. 13:46h

Drugo golf takmičenje u sezoni na Luštica Bay golf vježbalištu biće održano u petak, 7. jula u 17 časova, a najbolje golfere očekuju vrijedne nagrade.

Takmičenje se odvija u muškoj, ženskoj i dječijoj najmlađih.

Pobjednici prethodnog takmičenja su bili Goran Radonjić u muškoj kategoriji, i Karin Hičkok kao najbolja među damama.

Nagrađeni su ručkom za dvoje i promo majicama i kapama Luštica Bay. U neizvjesnom obračunu kod najmlađih kao najbolji iz takmičenja je izašao Sava Petrov. Najmlađi učesnici su nagrađivani zlatnom, odnosno srebrnom i bronzanom medaljom, kao i promo materijalom Luštica Bay.

„Takmičenje je ovoga puta bilo u preciznosti, te su svi učesnici imali za zadatak da lopticu smjeste što bliže udaljenoj zastavici. Nadmetali su se mališani uzrasta od pet do 12 godina, inače članovi škole golfa u Luštica Bay-u“, saopšteno je iz kompanije Luštica Development koja razvija projekat turističkog resorta Luštica bay u Krtolima kod Tivta.

Golf teren u naselju Luštica Bay biće izgrađen na površini od 86 hektara. Teren će imati 18 rupa i spada u kategoriju terena za održavanje turnira u golfu. U sklopu golf terena, planirano je preko 19 hektara zelenila, kao i golf klub. Na lokaciji budućeg golf terena tokom ljetnje sezone postoji i vježbalište za golf.

Bonus video: