Sredili izloge, ugostili "Žikinu šarenicu" i YU grupu

Izlog poslovnog prostora mornaričkog jedriličarskog kluba u Ulici Palih boraca označen je prigodnom folijom za staklo na kojoj je istaknut grb MVCG
102 pregleda 1 komentar(a)
To Tivat aktivnosti, Foto: TO Tivat
To Tivat aktivnosti, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 03.07.2017. 12:48h

U znak uspješne saradnje sa školskim brodom Mornarice VCG, jedrenjakom ,,Jadran” i njegovom posadom, Turistička organizacija Tivat je uredila izlog predstavništva Jedriličarskog kluba Mornarice Vojske Crne Gore “Mornar” u Tivtu.

Izlog poslovnog prostora mornaričkog jedriličarskog kluba u Ulici Palih boraca označen je prigodnom folijom za staklo na kojoj je istaknut grb MVCG.

“Za Mornaricu vojske Crne Gore takođe smo obezbijedili 50 polo majica u bež boji na kojima stoji natpis ŠB “Jadran”, a istaknuti su i grb Crne Gore, kao i logo Turističke organizacije Tivat. Majice su uručene posadi broda “Jadran” koja je izrazila veliko zadovoljstvo na poklonu koje je obezbijedila TO Tivat. Ovaj jedrenjak koji svojim izgledom krasi gradsku rivu Pine istovremeno je i svojevrsna bina za koncerte koje priređuje Turistička organizacije, što daje još jači efekat koncertima i veći ugođaj posjetiocima grada Tivta", saopšteno je iz TOT-a.

Inače, TOT će danas ugostiti ekipu televizije RTS, koji će boraviti u jednodnevnoj posjeti Tivtu. Ekipa će snimati priloge koji će se emitovati u popularnoj emisiji “Žikina šarenica”. Snimanje emisije predviđeno je na više lokacija u gradu, a uveče će ekipa prisustvovati koncertu čuvene “YU grupe” koja večaras od 22 sata na gradskoj rivi Pine ima nastup u organizaciji TOT-a.

Turistička organizacija Tivat zajedno sa marinom Porto Montenegro i agencijom Discover Montenegro, od danas će u četvorodnevnoj posjeti Tivtu, ugostiti grupu novinara više medija iz Srbije. Za predstavnike RTV Pinka, Glorije, Wannabe magazina, Kurira, Elle, Cosmopolitana i RTS-a biće upriličena dobrodošlica i pripremljen bogat program kroz koji će se oni upoznati sa Tivtom, njegovim atrakcijama, kulturno-istorijskom baštinom, gastronomskom i enološkom ponudom, kao i ovdašnjim turističkim kapacitetima.

Bonus video: