Herceg Novi: Od sjutra ljetnji režim saobraćaja

Komapnija Taxi more tokom jula i avgusta, neće naplaćivati start, kao što ga ni sada nema, ali je ranijih godina uvodjen za vrijeme ljetn je sezone. Cijena će biti 90 centi po kilometru, a minimalna vožnja je 1,60 eura, za razliku od dosadašnje koja je bila 1, 30 eura
141 pregleda 1 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 30.06.2017. 13:50h

Od 1. jula do 1. septembra na teritoriji hercegnovske opštine važiće ljetnji režim saobraćaja, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju.

“Biće zabranjen saobraćaj u oba smjera na lokalnom priobalnom putu kroz naselja Đenovići, Baošići i Bijela do plivališta, kao i na dijelu puta u Bijeloj pored hotela "Delfin" do raskrsnice sa Jadranskom magistralom u Jošicama, u vremenu od 10 do 16 časova i od 19 do 01 čas. Ova zabrana ne važi za motorna vozila čiji vlasnici imaju prebivalište u zoni zabrane kretanja vozila, za koje Sekretarijat za komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine Opštine Herceg Novi izda posebno odobrenje i za taksi vozila.

Jednosmjeran režim saobraćaja važiće na na nekoliko saobraćajnica na rivijeri i u gradu.

Od sutra će biti skuplji i taksi prevoz.

Komapnija Taxi more tokom jula i avgusta, neće naplaćivati start, kao što ga ni sada nema, ali je ranijih godina uvodjen za vrijeme ljetn je sezone. Cijena će biti 90 centi po kilometru, a minimalna vožnja je 1,60 eura, za razliku od dosadašnje koja je bila 1, 30 eura.

Bonus video: