Kokić objasnio zašto nema radnika na mostovima: Potjerao ih čovjek zbog nekih krompira

Mještani Tomaševa i Pavinog Polja tvrde da su vidjeli mašine lokalnog građevinskog preduzeća ali ne i Tehnoputa koji je ranije izvodio radove, i da su samo pijeskom zatrpane rupe na mostovima
179 pregleda 0 komentar(a)
tomaševo, Foto: Jadranka Ćetković
tomaševo, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 29.06.2017. 20:09h

Radovi na mostovima u Tomaševu i Pavinom Polju nijesu nastavljeni, uprkos obećanjima nadležnih. Mještani tvrde da radnika “Tehnoputa” nema na gradilištima, a inženjer Direkcije za saobraćaj Dušan Kokić da se radovi izvode.

“Ne znam baš zadnje vrijeme šta je bilo, neki čovjek ih je bio poćerao odatle zbog nekih krompira ”, kratko je prekjuče kazao Kokić, dodavši da je u inostranstvu.

On je prošle sedmice kazao da će radnici “Tehnoputa”, nakon višemjesečnog prekida, nastaviti radove na mostovima na regionalnom putu Slijepač most - Pavino Polje.

Mještani Tomaševa i Pavinog Polja tvrde da su vidjeli mašine lokalnog građevinskog preduzeća ali ne i Tehnoputa koji je ranije izvodio radove, i da su samo pijeskom zatrpane rupe na mostovima.

Više mještana u više navrata je negodovalo zbog odugovlačenja radova, koji su prekinut jesenas.

Na pojedinim mjestima iz puta je izbila i armatura, a mještani tvrde da su mnogi oštetili gume i automobile.

Kažu da ni sada nije bolje, jer su kiše isprale isprale šljunak kojim su mostovi nasuti.

Kokić je ranije kazao da je do zastoja radova došlo zbog zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa.

On je precizirao da je predviđeno da se uradi ukupno osam mostova.

“Sve će biti završeno do kraja septembra a vrijednost tih mostova je milion eura. U toku je i rekonstrukcija potpornih zidova, na istoj dionici, jer su ranije zidove oštetila klizišta. I taj posao finansira Direkcija za saobraćaj sa 372.000 eura. Do sada je završena rekonstrukcija regionalnog puta od Slijepač mosta do Crkvica i u toku je nastavak izgradnje puta od Crkvica do Vrulje”, rekao je on “Vijestima” prije desetak dana.

Bonus video: