Fondacija "Budi human": Pomozimo Ilini i KRistijanu

Uz pomoć tri mobilna operatera ( Crnogorski Telekom, Telenor i M-tel ) fondacija je uspostavila jedinstveni donatorski broj 14543 preko kojeg građani mogu da uplate novac
75 pregleda 1 komentar(a)
BUDI HUMAN, Foto: FONDACIJA BUDI HUMAN
BUDI HUMAN, Foto: FONDACIJA BUDI HUMAN
Ažurirano: 20.06.2017. 12:01h

Fondacija „Budi human“ obavjestila je građane da je na portalu www.budihuman.me u toku akcija prikupljanja pomoći za Ilinu Raonić i Kristijana Radulovića.

Oni su pozvali sve građane i društveno odgovorne firme da se pridruže akciji i da slanjem poruka i uplatama na račun pomognu liječenje Krisijana i Iline.

Uz pomoć tri mobilna operatera ( Crnogorski Telekom, Telenor i M-tel ) fondacija je uspostavila jedinstveni donatorski broj 14543 preko kojeg građani mogu da uplate novac.

"Stranica www.budihuman.me je po transparentnosti jedinstvena u regionu, jer građanima pruža mogućnost da u realnom vremenu prate koliko je novca uplaćeno, sa kojih brojeva te koliko sredstava je još neophodno prikupiti, kao i način na koji se prikupljena sredstva troše.Na portalu je istaknuta procedura na koji način neko može postati korisnik Fondacije, sa kojim novcem organizacija raspolaže i kome su do sada građani sve pomogli. Sredstva koja se trenutno nalaze na računu Fondacije "Budi human" a prikupljena su tokom Teletona (u iznosu od 385 576 eura) biće preusmjerna prvom korisniku oboljelom od karcinoma koji bude ispunjavao uslove za dodjelu pomoći. Za početak rada i izradu portala, Fondacija je dobila sredstva na Telekomovom donatorskom konkursu "Za Svako Dobro", navodi se u saopštenju fondacije "Budi human".

Bonus video: