Kovačević o prijavi Demosa: Spremna sam da dođem na poziv Stankovića i dostavim dokaze

Kovačević u obraćanju Stankoviću navodi da je njen profesionalni i ljudski integritet "napadnut sa neutemeljenim optužbama"
1 komentar(a)
Zorica Kovačević, Foto: Savo Prelević
Zorica Kovačević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.06.2017. 12:08h

Bivša ministarka Ministarstva rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević uputila je vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću molbu da preduzme sve neophodne mjere u cilju utvrđivanja relevantnog činjeničnog stanja u vezi krivične prijave koju je Demos podnio protiv nje, gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića, vršioca družnosti predsjednika Udruženja penzionera Ilije Stanišića i sekretara Udruženja Puniše Stanišića.

Kovačević u obraćanju Stankoviću navodi da je njen profesionalni i ljudski integritet "napadnut sa neutemeljenim optužbama".

"Spremna sam da u svako doba na Vaš poziv dođem i dostavim sve dokaze koje posjedujem u cilju istraživanja istinitih činjenica. Očekujem Vaš poziv", dodala je Kovačević.

U Demosu su se na prijavu odlučili nakon što je, prema riječima predsjednika Odbora Glavnog grada i poslanika Demosa u Skupštini Crne Gore Gorana Radonjića, izostala reakcija nadležnih na poslove finansiranja i izgradnje zgrade i podjele stanova za penzionere u Bulevaru vojvode Stanka Radonjića.

Sumnjaju i na izbjegavanje plaćanja poreza, čime je, ocjenjuju, oštećen budžet za iznos poreza na promet nepokretnosti.

Bonus video: