Jokić uputio Stankoviću dokumentaciju vezanu za finansiranje KotorArt-a

"U želji da se isti navodi ispitaju i da istina izađe u javnost Vrhovnom državnom tužilaštvu dostavljeni su svi izvještaji kojima raspolaže Opština Kotor, na osnovu kojih bi se moglo ustanoviti da li postoji opravdanost ovakvih tvrdnji", navodi se u saopštenju.
0 komentar(a)
Vladimir Jokić, Foto: Demokrate Kotor
Vladimir Jokić, Foto: Demokrate Kotor
Ažurirano: 02.06.2017. 14:46h

Predjsednik opštine Kotor Vladimir Jokić uputio je danas vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću kompletnu dokumentaciju vezanu za finansiranje festivala Kotor Art, saopšteno je iz njegovog kabineta.

"Predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokić uputio je u petak vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću kompletnu dokumentaciju vezanu za finansiranje festivala Kotor Art kojom je Opština raspolagala, nakon što su se u javnosti pojavili navodi da raspolaganje sredstvima, koja su u prethodnom periodu bili opredijeljena, nije bilo zakonito i transparentno. U želji da se isti navodi ispitaju i da istina izađe u javnost Vrhovnom državnom tužilaštvu dostavljeni su svi izvještaji kojima raspolaže Opština Kotor, na osnovu kojih bi se moglo ustanoviti da li postoji opravdanost ovakvih tvrdnji", navodi se u saopštenju.

Bonus video: