"Akord" po akord stigli da proslave i dvadeseti rođendan

Generacije mladih Nikšićana stasavali su i stasavaju uz “Akord”, a Knežević ističe da je veliki broj onih koji su došli da čestitaju rođendan Centra u kome su i sami sticali prve umjetničke korake
0 komentar(a)
Akord, Foto: Kulturno-kreativni centar "Akord"
Akord, Foto: Kulturno-kreativni centar "Akord"
Ažurirano: 30.05.2017. 19:18h

Po tri premijerna koncerta i predstave, održalo je nikšićki Kulturno-kreativni centar (KKC) “Akord” povodom tradicionalnih “Dane Akorda”, ujedno i proslave 20 godina postojanja.

“Nakon dvije decenije, 'Akord' izgleda još ljepše i svježije i svi smo srećni jer nam ovaj jubilej zaista mnogo znači. Prošlo je 20 godina napornog rada, ali sa velikim entuzijazmom i voljom da radimo sa djecom i mladima ostvarili smo, čini mi se, ono što smo najviše željeli - da budemo prepoznati kao institucija kulture koja je dominantna i koja će sigurno značiti i dalje Nikšiću i Crnoj Gori”, kazao je direktor “Akorda” Dragan Knežević.

Generacije mladih Nikšićana stasavali su i stasavaju uz “Akord”, a Knežević ističe da je veliki broj onih koji su došli da čestitaju rođendan Centra u kome su i sami sticali prve umjetničke korake.

“Akordovci” su za sve uzraste spremili po jednu predstavu - za najmlađe “Prvu žurku”, za tinejdžere “Kunč” i za odrasle “Profesionalca”.

“Mislim da smo sa tri premijere i isto toliko koncerata, i sa stotine posjetilaca koji su sve to ispratili, ispunili ono što se od nas očekuje”, kazao je Knežević koji je zahvaljujući djeci i omladini sa kojom radi i dalje mlad i pun elana i nakon dvije decenije rada.

KKC “Akord” ima tri dječja kluba: “Slatki akordi“, “Akordova plesna akademija“ i “Akordov dječiji teatar“. Tu su i “Akordovi” teatari za mlade i odrasle.

Bonus video: