Barska ponuda promovisana u srcu Šumadije

Ističući da je ovo bila “prva i izuzetno uspješna prezentacija kampanje”, iz TO Bar su saopštili da su na kragujevačkom glavnom gradskom trgu distribuirali reklamno propagandni materijal i davali informacije o ponudi barske rivijere za predstojeće ljeto
54 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 26.05.2017. 14:44h

U okviru ovogodišnje regionalne kampanje koju realizuju NTOCG, ambasada Crne Gore u Srbiji i četiri LTO, Turistička organizacija Bar je održala jednodnevnu promociju u Kragujevcu, gradu-pobratimu Bara.

Ističući da je ovo bila “prva i izuzetno uspješna prezentacija kampanje”, iz TO Bar su saopštili da su na kragujevačkom glavnom gradskom trgu distribuirali reklamno propagandni materijal i davali informacije o ponudi barske rivijere za predstojeće ljeto.

"Kao i svih prethodnih godina, organizovana je nagradna igra za građane Kragujevca, a ljetovanje za dvije osobe su sponzorisali hoteli “Adria” iz Bara i “Obala” iz Budve," saopštili su iz TO Bar.

Prema istim navodima, u hotelu “Zelengora” direktorica TO Bar Neda Ivanović govorila je pred brojnim zvanicama o barskoj turističkoj ponudi, sa akcentom na novouređenu panoramsku rutu “Između dvije čarobne obale”.

"Na ovoj prezentaciji bili su i predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić koji su pozdravili prisutne goste i najavili aktivnosti buduće saradnje. Među brojnim zvanicama iz kulturnog i javnog života Kragujevca bila je i direktorica Turističke organizacije Kragujevac sa svojim saradnicima koji više od decenije pomažu organizaciju promocije Bara i Crne Gore u Kragujevcu. Sve turističke agencije koje imaju u svojoj ponudi aranžmane za Crnu Goru i brojni lokalni mediji odazvali su se pozivu TO Bar," dodaje se u saopštenju TO Bar.

Regionalna kampanja se nastavlja u Beogradu na “Beogradskom manifestu”, Novom Sadu i Sremskim Karlovcima.

Galerija

Bonus video: