Super kartica za super cijene i povoljnosti

Zahvaljujući Super kartici, potrošači u IDEA prodavnica sakupljaju bodove u toku obračunskih perioda, koje kasnije mogu da koriste za kupovinu
507 pregleda 2 komentar(a)
Super Kartica, Foto: Superkartica.me
Super Kartica, Foto: Superkartica.me
Ažurirano: 26.05.2017. 07:33h

Kako bi se dodatno prilagodila potrebama i kupovnim navikama potrošača, IDEA je unaprijedila Pika karticu i pokrenula novi program lojalnosti - Super Kartica. Super Kartica je program nagrađivanja koji uključuje više partnera, a svaki od njih korisnike nagrađuje za kupovinu. Partneri novog programa lojalnosti su: Hipotekarna banka, Intersport, Crnogorski Telekom, Lovćen osiguranje, BENU Apoteke, Donator (radnje Kids Land, OVS, Samsonite, Piazza Italia i Coincasa) i Mil-Pop

"Super kartica nagrađuje vjernost potrošača. Samo vlasnici Super Kartice u IDEI svakog dana mogu da trguju preko 1.000 proizvoda na popustu. Pored IDEE, korisnici Super kartice mogu da uštede i kupuju odabrane proizvode po sniženim cijenama u BENU Apotekama, Crnogorskom Telekomu, radnjama Kids Land, OVS, Samsonite, Piazza Italia i Coincasa. Za razlilku od PIKE, Super kartica uključuje više partnera, zbog čega su povoljnosti za naše potrošače višestruke,“ navode iz IDEE.

Zahvaljujući Super kartici, potrošači u IDEA prodavnica sakupljaju bodove u toku obračunskih perioda, koje kasnije mogu da koriste za kupovinu.

"Za svakih potrošenih 60 centi u IDEA prodavnicama potrošači dobijaju po jedan bod, a minimalni prag koji je potrebno preći kako bi bili nagrađeni je 200 bodova. Vrijednost sakupljenih bodova u jednom obračunskom periodu se koristi u narednom obračunskom periodu, za kupovinu u IDEA prodavnicama. Obračunski periodi traju po 3 mjeseca, a prvi je počeo 1. maja 2017. Dodatno, svima koji pređu definisani prag, na kućnu adresu će biće poslata Knjižica povoljnosti, koja potrošačima donosi dodatne uštede kod svih partnera", objašnjavaju iz Idee.

Član programa Super Kartice se postaje brzo, jednostavno i lako, popunjavanjem pristupnica koje se mogu naći u Idea prodavnicama, na prodajnim mjestima Intersporta, Lovćen osiguranja i BENU Apoteka, te putem sajta. Pored osnovne, loyalty kartice, program Super kartice nudi i Senior Super karticu, namijenjenu penzionerima, kao i Mastercard platnu Super karticu, koja pored plaćanja služi i za sakupljanje bodova. Za Mastercard platnu Super Karticu je potrebno aplicirati u Hipotekarnoj banci.

(PROMO)