Opet moguće komentarisanje na portalu Vijesti

Za sada je komentarisanje moguće putem internet pretraživača na desktop i mobilnim uređajima, a uskoro će biti omogućeno i preko aplikacije
0 komentar(a)
Portal Vijesti, Foto: Filip Roganović
Portal Vijesti, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 05.05.2017. 17:32h

Nakon zahtjevnog tehničkog zahvata, zbog koga nekoliko dana nije bilo moguće ostavljati komentare na portalu "Vijesti", ta opcija je od danas opet omogućena.

S obzirom na obimnost posla i ogroman broj registrovanih korisnika, moguće je da su se potkrale greške u prebacivanju podataka, te ako budete imali ikakve probleme sa vašim nalozima, molimo da nas obavijestite na e-mail adresu: portal@vijesti.me.

Za sada je komentarisanje moguće putem internet pretraživača na desktop i mobilnim uređajima, a uskoro će biti omogućeno i preko aplikacije.

Sve što treba da uradite da biste dobili opciju za komentarisanje jeste da se prijavite putem dugmeta prijava i unesete vaše podatke. S obzirom da je na portalu registrovano preko 100 hiljada korisnika, zbog prebacivanja ogromne količine podataka, moguće je da vaš nalog bude neaktivan, ali će taj problem biti riješen kada bude kompletiran transfer.

Zahvaljujemo se čitaocima na strpljenju i razumijevanju.

Bonus video: