Ski centar Lokve: Snijega ima dovoljno

Ski centar „Lokve“ na planini Smiljevici udaljen je petnaest kilometara od Berana i nalazi se odmah pored magistralnog puta za Rožaje
122 pregleda 1 komentar(a)
lOKVE, Foto: Tufik Softić
lOKVE, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 22.04.2017. 16:02h

Poslednje sniježne padavine omogućile su da Ski centar “Lokve” kod Berana radi tokom ovog proljećnog vikenda u terminu od 9 sati i 30 minuta do 16 časova.

Iz ski centra „Lokve“ su saopštili da snijega ima dovoljno i uputili poziv svim ljubiteljima planine i skijanja, da dođu i uživaju u skijanju.

Za odrasle dnevni ski pas je deset eura, a poludnevni sedam eura. Za djecu dnevni ski pas iznosi sedam eura, a poludnevni pet eura.

Ski centar „Lokve“ na planini Smiljevici udaljen je petnaest kilometara od Berana i nalazi se odmah pored magistralnog puta za Rožaje.

Raspolaže sa uspinjačom dvosjedežnicom i dva ski lifta, a dužina staza za sve uzraste i kategorije smučara je preko pet kilometara.

Ski centar je prošle godine promijenio vlasnika, i sada njime gazduju braća Guberinić iz Berana, koji imaju velike ambicije i planove za turističku valoricaciju ove planine, kako tokom zime, tako u pogledu razvoja ljetnjeg planinskog turizma.

Bonus video: