Uskršnje igrarije u Podgorici: Darko najbrži "veseli zec"

Na manifestaciji učestvovalo više od 50 mališana
360 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2017. 19:21h

Najbrži “veseli zec”, na manifestaciji za djecu „Uskršnje igrarije“, koja je održana u Tržnom centru „Delta city“ u Podgorici, bio je Darko Knežević.

„Trka veselih zečića” bila je najzabavnija igrica večeri, kako za gledaoce tako i za učesnike. U trci je učestvovalo 36 mališana raspoređenih u šest timova, a pravo da učestvuju imala su djeca starija od četiri godine. Pored Darka, najbolji u grupama bili su Leticija Živković, Dimitrije Višnjić, Mladen Pešić, Aleksa Braković i Una Puhalo.

Njihov zadatak je bio, da skačući u vreći, stignu do cilja, odnosno da stazu dugu tri metra pređu dva puta.

Da takmičenje bude fer i po pravilima, postarali su se volonteri, djeca iz publike. Svi su imali veliku podršku publike, a najbrži su nakon završetka trke dobili slatke nagrade.

Veliki broj djece je, uz pratnju roditelja, učestvovao i u drugim igricama, osmišljenih povodom Vaskrsa. Neki su ukrašavali jaja i crtali u bojankama. Ipak, najveće interesovanje vladalo je za timske igrice - “Puzličasta potraga za jajima” i “Trka veselih zečića”.

„Veliko je interesovanje, popunjena su sva mjesta koja smo predvidjeli“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento, koja je organizovala događaj.

U potrazi za jajima učestovalo je devetoro djece. Podijeljeni u tri tima - ljubičasti, zeleni i rozi, trudili su se da što prije pronađu jaja i slože slagalicu. U najbržem timu bili su Una Stanković, Nevena Eraković i Luna Marsenić.

Galerija

Bonus video: