Očistili veliko ruglo u Starobarskoj ulici

“Popravljamo kontejnere koje su polomili nesavjesni građani, postavljamo nedostajuće letvice i farbamo boksove za kontejnere. Ističemo da svakodnevno kamionima odvozimo kabasti otpad koji građani odlažu pored kontejnera, i pored svih naših apela da nam se obrate prilikom odlaganja te vrste otpada”, saopšteno je “Vijestima”
1 komentar(a)
Stari Bar komunalci, Foto: Radomir Petrić
Stari Bar komunalci, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 15.04.2017. 11:59h

U sklopu priprema za doček turističke sezone, radnici barskog preduzeća “Komunalne djelatnosti” uredili su ruglo na početku Starobarske ulice.

Očistili su unutrašnjost napuštene kuće, pune otpada, koja je davala vrlo ružnu sliku u najfrekventnijem dijelu Starog Bara.

Iz Komunalnog istakli da “intenzivno pripremaju Bar” prije dolaska prvih gostiju, prije svega u Čanju.

“Popravljamo kontejnere koje su polomili nesavjesni građani, postavljamo nedostajuće letvice i farbamo boksove za kontejnere. Ističemo da svakodnevno kamionima odvozimo kabasti otpad koji građani odlažu pored kontejnera, i pored svih naših apela da nam se obrate prilikom odlaganja te vrste otpada”, saopšteno je “Vijestima”.

Još jednom su zamolili građane da im pomognu i doprinesu ljepšem izgledu Bara, “jer je sav naš trud uzaludan ako građani otpad ne odlažu na mjesta i način predviđen odlukom o komunalnom uređenju grada”.

Bonus video: