Norveška hercegnovskoj Čistoći donirala kamion i uniforme

Predstavnik norveške delegacije Per Jarle Eriksen istakao je da za njih velika radost što su u Herceg Novom, kao i to da vide napredak koji je postignut u radu preduzeća „Čistoća“ i da se sva oprema koju su donirali koristi na najbolji mogući način
65 pregleda 1 komentar(a)
Donacija, Foto: Slavica Kosić
Donacija, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 29.03.2017. 13:55h

Norveškog komunalnog preduzeća „Isak D. Westgaard AS“ doniralo je hercegnovskoj Čistoći specijalnog vozila za prikupljanje i odvoz otpada i radne .unforme

Direktor norvšeke kompanije Ojstin Lie danas je potpredsjedniku Opštine Draganu Jankoviću uručio ključeve kamiona.

Potpredsjednik Janković zahvalio se norveškom narodu na dugogodišnjoj i izuzetno vrijednoj pomoći u tehničkom opremanju i stalnom unapređenju rada hercegnovske „Čistoće“. Kako je kazao, doživljava posjetu norveške delegacije i ovu donaciju kao još jedan dokaz velikog prijateljstva norveškog i crnogorskog naroda.

Predstavnik norveške delegacije Per Jarle Eriksen istakao je da za njih velika radost što su u Herceg Novom, kao i to da vide napredak koji je postignut u radu preduzeća „Čistoća“ i da se sva oprema koju su donirali koristi na najbolji mogući način.

U Herceg Novom cijele ove sedmice boravi delegacija 18 predstavnika iz sedam norveških preduzeća, koju predvodi počasni građanin Herceg Novog Per Jarle Eriksen.

Bonus video: