Ministar Hrapović u posjeti HN: Očuvati bolnicu u Meljinama

Ministar Hrapović je istakao da postoji dobro razumijevanje potreba Herceg Novog i značaja koji ova ustanova ima, kako za primarnu zdravstvenu zaštitu, tako i za razvoj grada kao turističke destinacije
60 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2017. 13:32h

Vlada Crne Gore i Ministarstvo zdravlja insistiraju na očuvanju Bolnice u Meljinama, saopšteno je nakon sastanka ministra zdravlja Crne Gore Kenana Hrapovića i direktora Fonda za zdravstveno osiguranje Seada Čirgića sa potpredsjednikom Opštine Herceg Novi Draganom Jankovićem.

Ministar Hrapović je istakao da postoji dobro razumijevanje potreba Herceg Novog i značaja koji ova ustanova ima, kako za primarnu zdravstvenu zaštitu, tako i za razvoj grada kao turističke destinacije.

Istakao je i da je “Ministarstvo posvećeno stvaranju uslova za unapređenje poslovanja Instituta “Dr Simo Milošević” u Igalu, ui da sa posebnom pažnjom prati sve aktivnosti u vezi sa planiranom privatizacijom”.

Važne teme razgovora bile su unapređenje uslova za rad hitne službe i pripreme za ljetnju sezonu, zarad obezbjeđivanja kvalitetne zdravstvene zaštite na području cijele opštine, s akcentom na poluostrvo Luštica.

Minstar Hrapović i direktor Čirgić sa saradnicima su posjetili i Dom zdravlja Herceg Novi, gdje su sa menadžmentom te ustanove razgovarali, između ostalog, o jačanju kapaciteta u cilju unapređenja zdravstvene zaštite stanovnika opštine Herceg Novi i pripremama za ljetnju sezonu.

Galerija

Bonus video: